CELEBRITIES

Η εμφάνιση της Beyonce στα Grammys ήταν ένας ύμνος στο μεγαλείο της γυναικείας φύσης


13 Φεβρουαρίου 2017

beyonce-grammys-performance-bts-2-1486955689.jpg

Στο website της διάσημης τραγουδίστριας δημοσιεύτηκαν αρκετές backstage φωτογραφίες, από το video που προβλήθηκε στο κοινό, λίγο πριν ανέβει στο stage η Queen Bey.

[gallery-716286]

Στο εν λόγω video η ίδια μαζί με τη μητέρα της, Tina, και την κόρη της, Blue Ivy, ήταν όλες ντυμένες στα χρυσά, με την Beyonce να θυμίζει σε πολλούς τη θεά Κάλι.

 

H Beyonce μόλις ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος

Όπως ήταν αναμενόμενο η εμφάνισή της στα φετινά Grammys είναι το top viral θέμα της ημέρας και όλοι μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί.

Grammys 2017: Οι 8 καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και η 1 χειρότερη

Κατά τη διάρκεια του ευχαριστήριου λόγου της για το Best Urban Contemporary Album, εδωσε το δικό της φόρο τιμής στις βαθιές ρίζες της από το Νότο και την οικογένειά της.

"Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ευχαριστώ όσους ψήφισαν γι αυτό... Απίστευτη τιμή, ευχαριστώ όλους όσους εργάστηκαν τόσο σκληρά για να εκφραστεί αυτή η βαθιά κουλτούρα του Νότου. Ευχαριστώ τον Θεό για την οικογένειά μου, τον υπέροχο άντρα μου, την όμορφη κόρη μου, τους θαυμαστές μου για την τόση ευτυχία και την υποστήριξη.

Όλοι αισθανόμαστε πόνο και χανόμαστε, και συχνά γινόμαστε αντιληπτοί. Η πρόθεσή μου για το video και το άλμπουμ ήταν να δημιουργήσω ένα έργο που θα δώσει φωνή στον πόνο μας, τους αγώνες μας, το σκοτάδι μας και την ιστορία μας ... για να αντιμετωπίσουμε τα ζητήματα που μας κάνουν να αισθανόμαστε άβολα. ...

...Αισθάνομαι ότι είναι ζωτικής σημασίας να διδαχθούμε από το παρελθόν και να αναγνωρίσουμε την τάση να επαναλάβουμε τα λάθη μας. Σας ευχαριστώ και πάλι για την τιμή του "Lemonade".

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.