CELEBRITIES

10 λαμπερά ζευγάρια που πάτησαν το κόκκινο χαλί των Oscars


TSVIGKOU

15 Φεβρουαρίου 2017

copy-of-abaca-436621-141.jpg

Κάνοντας ένα flashback στο 2000, θα μας μείνει αξέχαστο το ζευγάρι Jennifer Aniston-Brad Pitt, που θέλαμε ένα happy ending γι αυτούς όσο τίποτα άλλο, όμως η ευχή μας δεν έγινε πραγματικότητα. Από την άλλη το ζευγάρι Beyonce-Jay Z από το 2005 που βρήκαμε μία φωτογραφία τους, μέχρι σήμερα 2017, δεν έχουν και πολλές διαφορές. Μόνο η κοιλιά της Queen Bee αλλάζει, η οποία φέτος και πριν έξι χρόνια ήταν φουσκωμένη.
Τότε είχαμε απολαύσει και ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του Hollywood, Celine Dion και René Angélil. Παντρεμένοι και αναμφισβήτητα ερωτευμένοι από το 1994, μέχρι το 2016 που ο Rene έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 74 ετών και η απώλειά του στοίχισε ιδιαίτερα στη σύζυγό του. 
“Η καρδιά μου δεν σταματά να σε αναζητά. Ακόμη πιο συχνά σήμερα, μετά από ένα χρόνο... Ξέρω ότι με ακούς. Και σε ακούω κι εγώ. Είσαι η ζωή μου και θα είσαι για πάντα" είχε γράψει η Celine, στο λογαριασμό της στο facebook πριν λίγες ημέρες, ένα χρόνο μετά την απώλεια.
Μένοντας στο 2011 θυμόμαστε μία από τις πιο λαμπερές εμφανίσεις, ενός από τα πιο sexy ζευγάρια Matthew McConaughey, Camila Alves. Το εντυπωσιακό gown της Camila, ο γοητευτικός Matthew αλλά και η αύρα μεταξύ τους, τους βάζουν στις κορυφαίες εμφανίσεις ζευγαριών στο red carpet των Oscar.
Κάνουμε μία στάση στο 2012 και συναντάμε τον Tom Cruise-αρκετοί μπορεί να τον έχετε ξεχάσει σήμερα- με την Katie Holmes. Τα χαμόγελα στα χείλη τους, ούτε κατά διάνοια δεν προμήνυαν, το τέλος της σχέσης τους.
Ερχόμαστε στο 2014 όπου έγινε μία παρέλαση από αγαπημένα ζευγάρια. Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις των Brangelina. η ερωτευμένη Ellen DeGeneres με τη σύντροφό της Portia de Rossi αλλά και το αγαπημένο και all time classic ζευγάρι που στα πρόσωπά τους δείχνουν ότι περνάνε μία καλή ζωή, Goldie Hawn και Kurt Russell.
Τέλος το 2015 η Jennifer Aniston έδειχε πόσο ερωτευμένη είναι με τον Justin Theroux, ακόμα και στο κόκκινο χαλί, της τελετής απονομής βραβείων. Ενώ θυμόμαστε και την τωρινή εγκυμονούσα Rosie Huntington Whiteley, με τον γοητευτικά άγριο και sexy σύντροφό της, Jason Statham.

[gallery-716295]

Και μην ξεχνάτε:

Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια το μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.