CELEBRITIES

Η Bella Hadid έβαλε τα κλάματα στη NYFW αλλά όχι γι’ αυτό που νομίζετε


15 Φεβρουαρίου 2017

coverrr.jpg

Η αρχή έγινε με το catwalk του Prabal Gurung, στο φινάλε του οποίου είδαμε να περνάει ένα ιδιαίτερα φεμινιστικό μήνυμα, με μοντέλα να περπατούν φορώντας T-shirts με ατάκες όπως «The Future is Female» ή «I Am an Immigrant».

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης στέλνει ένα δυνατό πολιτικό μήνυμα

«Βγήκα και περπάτησα και, ακριβώς πριν το φινάλε είδα τον Prabal να ετοιμάζεται να βγει και να έχει βουρκώσει και έτσι άρχισα και εγώ να κλαίω. Ήταν ένα υπέροχο, συγκινητικό show» δήλωσε η Hadid στο Fashionista. «Όλοι στο κοινό έκλαιγαν κατά τη διάρκεια του φινάλε. Ήταν πολύ δυνατό και είμαι πολύ περήφανη για εκείνον».

Την επόμενη μέρα, η Bella περπάτησε για ακόμη έναν εμβληματικό οίκο, αφού ήταν εκείνη που έκλεισε το show του Oscar de la Renta.

Η συγκίνησή της ήταν και εδώ έντονη με την ίδια να σχολιάζει «Πραγματικά, και εδώ έκλαψα. Δεν ξέρω αν πρόκειται απλά για μία εβδομάδα με έντονη συγκίνηση, αλλά αυτό το show ήταν πάντα πολύ σημαντικό για εμένα. Είναι ένας ιστορικός οίκος και έβαλα τα κλάματα με το που έμαθα ότι θα πάρω μέρος. Όταν κατάλαβα ότι θα έκανα και το φινάλε, δεν υπήρχαν λόγια».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.