CELEBRITIES

Oscars behind-the-scenes: Όλα τα καθόλου glamorous πράγματα που κάνουν οι celebrities


Αφροδίτη Σακκά

24 Φεβρουαρίου 2017

oscars.JPG

Το E! μετά από χρόνια που βρίσκεται στον χώρο των τελετών των Oscars, έφτιαξε μία λίστα με όλες εκείνες τις στιγμές που δεν ανήκουν στο red carpet. Φυσικά, ακόμα και αυτές είναι λίγο πιο λαμπερές από τον γάμο ενός κοινού ανθρώπου, για παράδειγμα. Έχει πλάκα, όμως, να σκέφτεσαι όλα αυτά που αντιμετωπίζουν οι celebrities πριν από την μεγάλη βραδιά του Hollywood.

O καιρός δεν συνεργάζεται σχεδόν ποτέ

Μπορεί το Λος Άντζελες να σημαίνει ήλιο και τέλειες θερμοκρασίες , αλλά όχι πάντα και σχεδόν ποτέ την μεγάλη βραδιά. Αν έχει πολλή ζέστη εκείνη την μέρα το κόκκινο χαλί κυριολεκτικά βράζει –σκέψου φώτα σε συνδυασμό με όλον αυτόν τον κόσμο. Αν πάλι, βρέχει, τότε σίγουρα κάτι θα πλημμυρίσει και το προσωπικό θα πρέπει να τρέξει να προστατέψει τον εξοπλισμό (και τους celebrities).

Όλοι πεινούν υπερβολικά πολύ

Έχεις παρατηρήσει πως όλες αυτές οι viral στιγμές που ο παρουσιαστής κάνει ‘έκπληξη’ στο κοινό με pizza ή μπισκοτάκια, γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς; Ε, αυτό συμβαίνει επειδή όλες και όλοι οι ηθοποιοί κοντεύουν να λιποθυμήσουν από την πείνα. Έχουν περάσει όλη την μέρα να ετοιμάζονται και αμέσως μετά πήγαν στο κόκκινο χαλί, όπου μέχρι να φωτογραφηθούν, πρέπει να μπουν στην αίθουσα που θα πραγματοποιηθεί η τελετή. Όλα αυτά δεν αφήνουν χρόνο για κανονικό γεύμα οπότε βασίζονται στα μπισκότα και τις μπάρες δημητριακών.

Τα διαλείμματα για διαφημίσεις δεν είναι ποτέ αρκετά μεγάλα

Σκεφτείτε πως είστε στο σινεμά και έχετε πιει ένα μπουκάλι νερό και μερικά ποτήρια σαμπάνια. Η φύση θα σας καλέσει θέλετε δεν θέλετε. Τώρα, σκεφτείτε να υπήρχαν κάμερες γυρισμένες προς τις θέσεις που δείχνουν στην κρατική τηλεόραση. Το ταξίδι προς τις τουαλέτες γίνεται αυτόματα πιο αγχωτικό. Οι παραγωγοί των βραβείων είναι γνωστό πως είναι πολύ αυστηροί σχετικά με το πότε μπορούν να γυρίσουν οι άνθρωποι στις θέσεις τους και πολλές φορές οι καλεσμένοι πρέπει να περιμένουν έξω απ’ την αίθουσα μέχρι το επόμενο διάλειμμα.

Τα τακούνια είναι δύσκολη υπόθεση

Αυτό δεν είναι και τόσο μυστικό, αλλά για κάποιο λόγο έχουμε στο μυαλό μας πως οι celebrities έχουν ανοσία στο όλο θέμα του πόνου. Φυσικά, δεν είναι. Μερικές φορές, μάλιστα, η ομάδα ενός celebrity μπορεί να του εξασφαλίσει ένα αυτοκίνητο του golf για να τον μεταφέρει ή απλά να πρέπει να σφίξει να τα δόντια και να κάνει υπομονή.

Το να χάνεις δεν είναι ποτέ ωραίο

Οι αντιδράσεις που βλέπετε στην τηλεόραση όταν ένας star χάνει δεν είναι πάντα η πραγματική ιστορία. Είναι κι εκείνοι άνθρωποι.  Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει και όποιος έχει βρεθεί στα backstage ενός show ή στις τουαλέτες θα έχει δει να παρηγορούν έναν celebrity.

Tα αγαλματίδια είναι πολύ βαριά

Το να παίρνεις Oscar είναι προφανώς υπέροχο, αλλά το να το κουβαλάς γύρω γύρω για την υπόλοιπη βραδιά, ίσως όχι τόσο. Μερικοί, μάλιστα, έχουν ακουμπήσει το αγαλματίδιό τους σε κάποιο after party και μετά το έχουν ξεχάσει. Είπαμε, είναι άνθρωποι.

Tα after parties μπορούν να γίνουν πολύ άβολα

Η ιδέα του να αργείς στο πάρτυ επίτηδες έχει βάση, αφού κανείς δεν θέλει να είναι ο πρώτος. Δυστυχώς, κάποιος πρέπει να είναι και αυτός ο κάποιος σε αυτήν την περίπτωση θα είναι star. Έχουν υποφέρει κι εκείνοι το να στέκονται και να προσεύχονται να έρθουν και οι επόμενοι. Μερικοί, βέβαια, έχουν εκδότες να τους κάνουν παρέα, κάποιοι άλλοι όμως έχουν προσποιηθεί κι εκείνοι πως είναι απασχολημένοι με το κινητό τους στην γωνία.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.