CELEBRITIES

Γιατί η Angelina Jolie δέχθηκε κριτική για την εμφάνισή της στη συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο του Canterbury


Αφροδίτη Σακκά

21 Μαρτίου 2017

angelinajolie.jpg

Η Angelina φόρεσε μία κομψή και προσεγμένη, λευκή φούστα με πιέτες και ένα γκρι πουλόβερ. Αν κοιτάξει κανείς προσεκτικά, μπορεί να ξεχωρίσει τις θηλές της -πράγμα το οποίο δημιούργησε αντιδράσεις στα social media. Οι αρνητικές κριτικές που γράφτηκαν αναφέρονται την επιλογή της να μην φορέσει σουτιέν και τη ντροπιάζουν για τη στιλιστική της επιλογή. Ωστόσο, η Jolie ήταν εξαιρετικά σεμνά ντυμένη.

Ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος του Canterbury, σχολίασε τις προσπάθειες της Jolie ως η UNHCR Special Envoy και για το πώς αντιμετωπίζει τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος αυτή τη στιγμή, λέγοντας: “Aυτό που είπε μόλις, συνοψίζει τόσο υπέροχα τα θέματα που αντιμετωπίζουμε και το τοποθετεί με ακρίβεια όσον αφορά την πρόκληση που υφίσταται.” O Welby συνέχισε: “Eίναι υπέροχο πως έχει δεσμεύσει τον χρόνο της, την ενέργεια της και έχει πάρει μεγάλα προσωπικά ρίσκα έτσι ώστε να μπορεί να μιλάει αυθεντικά όσον αφορά το τι έχει κάνει.”

Καλό θα ήταν, λοιπόν, να δίνουμε βάση στις πράξεις και τα επιτεύγματα μιας γυναίκας και όχι στην εμφάνισή της. 

 

Gallery: Δείτε ακόμη την εξέλιξη της Angelina Jolie από star σε παγκόσμια φιλάνθρωπο

[gallery-702494]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.