CELEBRITIES

H Kendall Jenner αποκαλύπτει το τρομακτικό γεγονός που βίωσε με έναν stalker


Αφροδίτη Σακκά

24 Μαρτίου 2017

kendalljenner52955.jpg

“Μπήκε κάποιος στο σπίτι μου,” αποκάλυψε το μοντέλο. Θυμάται το γεγονός με τη μαμά της Kris Jenner και τον αδερφό της Scott Disick και μοιράζεται ακριβώς τι συνέβη όταν είδε έναν άντρα ακριβώς πίσω από το αμάξι της, στο σπίτι της στο Hollywood Hills. Κι αν αυτό δεν σας φαίνεται αρκετά τρομακτικό, ο άντρας αυτός άρχισε να της χτυπάει το παράθυρο.

Μιλώντας στην κάμερα, η Jenner λέει: “Γύρισα στο σπίτι μου ένα βράδυ και ένας άντρας καθόταν στον δρόμο του σπιτιού μου και σκέφτηκα ‘Είναι πολύ περίεργο.’ Έμοιαζε σαν ένας άστεγο να κάθεται στα γόνατά του, στο πεζοδρόμιο.”

Σύμφωνα με το μοντέλο, πάρκαρε το αυτοκίνητό της και είδες τις πύλες να κλείνουν. Είπε: “Έκλεισα τη μηχανή του αμαξιού, πήρα τα πράγματά μου και πάω να ανοίξω την πόρτα του αμαξιού και κοιτάω τον καθρέπτη και εκείνος στεκόταν εκεί.”

H Kendall ξεκίνησε να φοβάται πολύ όταν ο άντρας πήγε κοντά της και της είπε πως ήθελε να της μιλήσει. Ελέγχοντας την κατάσταση, η Kendall του είπε να φύγει και εκείνη τη στιγμή, ο άντρας άρχισε να χτυπάει το παράθυρό της και να της ουρλιάζει. Η Jenner λέει πως έκλαιγε ενώ έπαιρνε τηλέφωνο έναν απ’ τους φίλους.

“Οπότε, τελικά ξεκίνησα να κάνω όπισθεν και να κατευθύνομαι στην πύλη. Η πύλη ανοίγει και βγαίνω έξω. Και αυτός ξαφνικά αρχίζει να τρέχει πίσω μου.” Οι φίλοι της τότε έφτασαν πάνω στην ώρα και κράτησαν την κατάσταση υπό έλεγχο μέχρι να έρθει η αστυνομία. Όπως αναφέρεται, ο Shavaughn McKenzie, καταδικάστηκε με καταπάτηση προσωπικής ιδιοκτησίας για το γεγονός.

 

Gallery: Δείτε ακόμη την τελευταία εμφάνιση της Kendall Jenner με τον Α$ΑP Rocky

[gallery-716176]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.