CELEBRITIES

Είναι αυτό το πιο παράξενο φόρεμα που έχει βάλει η Anne Hathaway;


MMEINTANI

29 Μαρτίου 2017

annehathawaycover.jpg

Η Anne Hathaway έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της ταινίας “Colossal” στη Νέα Υόρκη και η εμφάνισή της τράβηξε τα φλας για έναν αρκετά προφανή λόγο – και έναν όχι και τόσο.

Η ηθοποιός επέλεξε μια εντυπωσιακή τουαλέτα με την υπογραφή Armani Privé, μια μαύρη δημιουργία που περιλαμβάνει μία φούστα γεμάτη βολάν αλλά και μια λεπτομέρεια που καλύπτει όχι απλά το πάνω μέρος αλλά μέχρι και το… πρόσωπο. Μάλιστα, το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι ανήκει σε κολεξιόν του οίκου από το 2006.

Το συγκεκριμένο φόρεμα εκτός από το εντυπωσιακό μπροστινό μέρος διαθέτει και έναν απόλυτα sexy χαρακτήρα αφού η πλάτη είναι εντελώς ακάλυπτη. Η Anne πρέπει να το λάτρεψε αφού δεν παρέλειψε να ανεβάσει και μία ιδιαίτερα καλλιτεχνική φωτογραφία στο Instagram.

Δεν ξέρουμε πώς άντεξε χωρίς να την ενοχλεί αυτό το τεράστιο βολάν μπροστά στο πρόσωπό της, σίγουρα πάντως είναι καλύτερος τρόπος να αποφεύγεις τους paparazzi από την τακτική του Ben Affleck, δε νομίζετε;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.