CELEBRITIES

Ο δημιουργός του Sex and The City αποκαλύπτει κάτι που δεν γνωρίζαμε ως τώρα


Αφροδίτη Σακκά

31 Μαρτίου 2017

carriebradshaw.jpg

Ο Star είπε στο EW: "Υπήρχαν δύο looks. H μία ήταν η tutu και κάναμε και μία γύρισμα με την Sarah να φοράει ένα μπλε φόρεμα και δεν βράχηκε, απλά παραπάτησε όταν είδε την διαφήμιση. Στο μυαλό μου, αυτό ήταν μία αναφορά στο The Dick Van Dyke show, αλλά δεν την χρησιμοποιήσαμε. Είναι στα αρχεία."

Η σχεδιάστρια και στιλίστρια, Patricia Field -που βρήκε τη φούστα αξίας 5 δολαρίων σε έναν κάδο ενός showroom- αναφέρει πως η ομάδα δεν ήταν σύμφωνη στην αρχή και πως εκείνη και η Sarah Jessica Parker έπρεπε να παλέψουν για να καταφέρουν να την έχουν στην σκηνή.

"Ήταν πολύ δύσκολο για τους παραγωγούς να καταλάβουν την tutu. Η Sarah Jessica και εγώ παλεύαμε γι' αυτήν και ο Darren είπε, 'Okay, απλά θέλω κι άλλα outfits ως πιθανότητες..' Ήταν τόσο εκπληκτική επιλογή γιατί κατά κάποιο τρόπο η Carrie χορεύει μέσα στη ζωή της στη Νέα Υόρκη."

Τελικά το μπλε φόρεμα δεν τα κατάφερε και η συγκεκριμένη tutu, έμεινε στην ιστορία.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.