CELEBRITIES

Η Melanie Griffith μιλά για τις πλαστικές επεμβάσεις: "Ελπίζω τώρα να δείχνω πιο normal"


Αφροδίτη Σακκά

6 Απριλίου 2017

melaniegriffith.jpg

Ανάμεσα από συζητήσεις για τις ερωτικές της περιπέτειες με τον Jack Nicholson και τον Warren Beatty, αλλά και για τον γάμο της με τον Antonio Banderas, η Griffth εξέφρασε μόνο ένα πράγμα που έχει μετανοιώσει: τις εμπειρίες της με την πλαστική χειρουργική, κάτι για το οποίο κατηγορεί έναν κακό γιατρό.

"Δεν το είχα [συνειδητοποιήσει] μέχρι που ο κόσμος άρχισε να λέει 'Θεέ μου, τι έχει κάνει;' Πληγώθηκα τόσο πολύ. Πήγα σε διαφορετικό γιατρό και άρχισε να απομακρύνει όλα αυτά τα σ**** που είχε βάλει αυτή η άλλη γιατρός. Ελπίζω να δείχνω πιο φυσιολογική τώρα."

Ενώ η Griffith έχει υπάρξει ειλικρινής για τις εξαρτήσεις της, που την έχουν στείλει σε κέντρο αποτοξίνωσης τρεις φορές, επέμεινε πως η μάχη της με την κοκαΐνη, το αλκοόλ και τα παυσίπονα, δεν επηρέασε την οικογενειακή της ζωή.

"Ήμουν πραγματικά λειτουργική μαμά. Δεν ήμουν μεθυσμένη και αναίσθητη στο πάτωμα," είπε. "Δεν έκανα μερικά πράγματα που πιθανόν να έπρεπε να είχα κάνει, αλλά, ήμουν εκεί για τα παιδιά μου. Είχαν μία σχεδόν προνομιούχα gypsy ζωή."

H Griffith βρίσκεται στη μέση μιας Hollywood δυναστείας, με μητέρα την Tippi Hedren και τη Dakota Johnson. Έγινε star στα 80s και ήταν υποψήφια για Oscar για την ταινία Working Girl.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις καλύτερες εμφανίσεις της Melanie Griffith με τον Antonio Banderas

[gallery-348959]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.