CELEBRITIES

Γιατί ο Richard Gere δεν έχει δει το Pretty Woman εδώ και 27 χρόνια;


Αφροδίτη Σακκά

13 Απριλίου 2017

richardgere.jpg

Διαβάστε εδώ: Ποια είναι η νέα σύντροφος του Richard Gere;

Όπως εξομολογήθηκε στον Jimmy Kimmel την Τρίτη το βράδυ, έχουν περάσει 27 χρόνια από τότε που είδε το Pretty Woman -ναι, το είδε μόνο όταν βγήκε."Το είδα με [τη Julia Roberts] -όταν ήμασταν στις ανεπίσημες προβολές της ταινίας," απάντησε με ειλικρίνεια.

Μπορεί να μην το έχει φρέσκο στη μνήμη του, αλλά η κλασσική ταινία του Garry Marshall είναι από τις αγαπημένες των fans του Gere. Μάλιστα, ο ηθοποιός δεν θυμόταν μία από τις χαακτηριστικές του φράσεις στην ταινία, κατά τη διάρκεια της επανένωσης του cast για την 25η επέτειο της ταινίας, το 2015: "Αν ξεχάσω να στο πω αργότερα, πέρασα πραγματικά καλά απόψε."

"Αυτό ήταν στην ταινία. Δεν ξέρω αν το θυμάσαι," υπενθύμισε η Julia Roberts στο συμπρωταγωνιστή της. "Νιώθω πως έχει περάσει πολυς καιρός από τότε," είχε πει τότε. "Αυτό είναι πριν δύο γάμους για εμένα, οπότε έχουν συμβεί πολλά."

Δεν πειράζει, Richard. Τα θυμόμαστε εμείς όλα.

"Έχει έρθει ποτέ μια γυναίκα να σου πει 'Χάρη στην ταινία σου, έγινα ιερόδουλη;'" τον ρώτησε ο Kimmel. "Κάθε τόσο," αστειεύτηκε ο Gere.

Δείτε παρακάτω το video.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις εκπληκτικές αλλαγές στα μαλλιά της Julia Roberts

[gallery-716608]  

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.