CELEBRITIES

Η Julia Roberts λέει τι θα χαρίσει στην κόρη της όταν μεγαλώσει


Αφροδίτη Σακκά

20 Απριλίου 2017

juliaroberts75216.jpg

Διαβάστε εδώ: Γιατί ο Richard Gere δεν έχει δει το Pretty Woman εδώ και 27 χρόνια;

Ποιο είναι αυτό; Η μαύρη τουαλέτα Valentino που φορούσε όταν πήρε το Oscar για την ταινία Erin Brockovich, το 2001. "Βρίσκεται κάτω από το κρεβάτι μου σε ένα κουτί," είπε η Roberts στο People. "Έχω αυτόν τον μικρό χώρο στο σπίτι μου τον οποίο ο σύζυγός μου αποκαλεί συλλογή κληρονομιάς. Πράγματα για τα οποία λέω 'Δεν μπορώ να το δώσω αυτό, μήπως στη Hazel;" Ενώ η Hazel προτιμάει "να φοράει τα δικά της ρούχα", η Roberts δεν μπορεί να το αποχωριστεί: "Λέω, 'Mπορεί να το θέλει.' Οπότε συνεχίζω να κρατάω πράγματα."

Σε περίπτωση που δεν αναγνωρίζετε το φόρεμα, το συγκεκριμένο είναι τόσο iconic που έχει τη δική του σελίδα στο Wikipedia και έδειχνε τόσο υπέροχο στη Roberts, που ο ίδιος ο Valentino αποκάλεσε τη στιγμή την μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του.

Το περιοδικό People ανακοίνωσε τη Julia Roberts ως την πιο Όμορφη Γυναίκα του Κόσμου για το 2017 και αυτή είναι η 5η φορά που η ηθοποιός παίρνει τον τίτλο. Ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη φορά στα τελευταία 17 χρόνια, ενώ αυτό το τελευταίο κατόρθωμα σπάει το ρεκόρ για τον τίτλο.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις πιο τολμηρές αλλαγές στα μαλλιά της Julia Roberts

[gallery-716608] 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.