CELEBRITIES

H Kim Kardashian δηλώνει πληγωμένη από την Caitlyn Jenner


Αφροδίτη Σακκά

28 Απριλίου 2017

kimkardashian1.jpg

Διαβάστε εδώ: H Caitlyn Jenner μιλάει για το πώς έχει αλλάξει η σχέση της με τα παιδιά της

"Ραγίζει η καρδιά μου για τη μαμά μου," είπε η Kim για το βιβλίο, The Secrets Of My Life. "Γιατί νιώθω πως έχει περάσει τόσα πολλά και [η Caitlyn Jenner] προωθεί αυτό το βιβλίο και λέει όλα αυτά τα πράγματα. Δεν πιστεύω ότι είναι απαραίτητο και νιώθω πως είναι άδικο, δεν είναι αλήθεια."

Συγκεκριμένα, η Kris Jenner είχε πρόβλημα με το γεγονός πως η Caitlyn αναφέρει πως η μητέρα ήξερε πως ήταν transgender πριν εκείνη το πει ανοιχτά, ενώ αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη σεξουαλική τους ζωή. 

"Ήμουν περίεργη και είπα, 'Τι συμβαίνει;' Εκείνη [η Caitlyn] είπε, 'Απλά δεν θα καταλάβαινες ποτέ,'" λέει η Kris Jenner στο KUWTK. "Kαι μετά, σε όλο το βιβλίο, η Kris ήξερε. 'Η Kris ήξερε πριν καν της κάνω έρωτα.' Και σκεφτομαι, 'Τι;'"

Σε γενικές γραμμές, η οικογένεια νιώθει πως η Kris απεικονίζεται λάθος στο βιβλίο, και τώρα η Kim προσπαθεί να καταλάβει πως όλες τους αλληλεπιδρούν με την πρώην Ολυμπιονίκη.

"Είναι ακόμα ο μπαμπάς της Kendall και της Kylie οπότε θέλω να έχω σεβασμό, απλά νιώθω πως δεν υπάρχει λόγος για βιβλίο," είπε η Kim.

"Nιώθω πως πήρε [στη Caitlyn] πολύ καιρό να είναι ειλικρινής με τον εαυτό της, οπότε δεν περιμένω να είναι ειλικρινής με την μαμά μου τώρα," πρόσθεσε. "Απλά με πληγώνει τόσο πολύ. Της εύχομαι όλη την επιτυχία του κόσμου, αλλά όχι εις βάρος μας."

Η reality star είπε επίσης πως δεν έχει μιλήσει στην Caitlyn εδώ και μερικές εβδομάδες και ενώ την αγαπάει, η σχέση τους έχει αλλάξει.

Δείτε τη συνέντευξη παρακάτω.

 

Gallery: Δείτε ακόμη την κλασσική πινελιά στο look της Kris Jenner

[gallery-716393]

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.