CELEBRITIES

Θα εκπλαγείτε με το παντελόνι που φόρεσε η Gigi Hadid


MMEINTANI

29 Απριλίου 2017

20170411-zaf-ny1-006.jpg

Με ιδιαίτερη προτίμηση στα casual looks που όμως έχουν και μια δόση από θηλυκότητα, πάντα μας χαρίζει εμφανίσεις που θέλουμε να αντιγράψουμε ευθύς αμέσως, κάτι που έκανε και πρόσφατα φορώντας όμως ένα παντελόνι που δεν περιμέναμε ότι θα ξαναβλέπαμε.

Η Bella Hadid κάνει το καλύτερο κόλπο όταν φοράει τζιν

Ο λόγος για τη τζιν βερμούδα, που το fashion crowd αγαπάει να αποκαλεί jorts (jeans + shorts) αφού το μήκος της την κατατάσσει ακριβώς εκεί. Δεν πρόκειται δηλαδή για cropped pants αλλά για κανονική βερμούδα, ένα στιλ που ήταν μεγάλη τάση στα 90s και όπως φαίνεται, επέστρεψε.

Το νεαρό μοντέλο επέλεξε να το συνδυάσει με ψηλοτάκουνα μποτάκια σε nude απόχρωση, μία πολύ σοφή κίνηση καθώς βοηθάει τα πόδια να δείχνουν πιο μακριά (όχι ότι η συγκεκριμένη το έχει ανάγκη) καθώς ένα παντελόνι που τελειώνει ακριβώς στο γόνατο συνήθως κόβει οπτικά τη σιλουέτα κια αφαιρεί πόντους από το ύψος. Οπότε αν σκέφτεστε να το δοκιμάσετε, ακολουθήστε το ίδιο παράδειγμα και επιλέξτε παπούτσια σε ανοιχτόχρωμες και πιο γήινες αποχρώσεις.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.