CELEBRITIES

Γιατί η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William ζητούν 1,5 εκατ. ευρώ


Αφροδίτη Σακκά

3 Μαΐου 2017

katemiddleton.jpg

Διαβάστε εδώ: Οι στιγμές μοναξιάς που βίωσε η Kate Middleton

Δικηγόροι υπέρ του περιοδικού κατηγόρησαν το βασιλικό ζευγάρι για υποκρισία και πως αναζητούν χρήματα χρησιμοποιώντας τη δημοσιότητά τους. Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος Paul-Albert Iweins είπε στο δικαστήριο πως "Οι δημόσιες και ιδιωτικές τους ζωές είναι τόσο αλληλένδετες για να είναι αδιαχώριστες," προσθέτοντας πως ο ισχυρισμός τους είναι άτοπος, αφού ο γάμος τους στο Westminster Abbey το 2011, είχε παρακολουθηθεί από "δύο δισεκατομμύρια" ανθρώπους.

Ακόμα κι αν το δικαστήριο αποφασίσει υπέρ του ζευγαριού, είναι σχεδόν απίθανο να κερδίσουν τα χρήματα που έχουν ζητήσει. Οι γαλλικές αποφάσεις ιδιωτικού απορρήτου μερικές φορές συμβιβάζονται με το ποσό του ενός ή δύο ευρώ, κάτι που θα ήταν εξαιρετικά εξευτελιστικό για το βασιλικό ζευγάρι.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από δημόσιο δρόμο, πράγμα που χρησιμοποιήθηκε από το περιοδικό Closer ως υπεράσπισή τους. Οι συγκεκριμένες δείχνουν την Kate Middleton να κάνει ηλιοθεραπεία, topless, σε μία ταράτσα στην Προβηγκία, ιδιοκτησία του Viscount David Linley, γιο της πριγκίπισσας Margaret και δημοσιεύθηκαν κάτω απ' τον τίτλο "Oh my God!" και τυπώθηκαν σε όλο τον κόσμο.

 

Gallery: Δείτε ακόμη την επιστροφή της Kate Middleton στο κόκκινο χαλί

[gallery-716518]

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.