CELEBRITIES

Γιατί η Sofia Coppola ζήτησε στην Kirsten Dunst να χάσει βάρος


Αφροδίτη Σακκά

18 Μαΐου 2017

kirstendunst92204.jpg

Με αφορμή τη συνέντευξή τους στο Variety, η Dunst αναφέρει πως η 46χρονη σκηνοθέτιδα της πρότεινε να χάσει μερικά κιλά για το επερχόμενο gothic δράμα, με συμπρωταγωνήστριες τη Nicole Kidman και την Elle Fanning. H Dunst αρνήθηκε να το κάνει και αναφέρει πως η Coppola έδειξε απόλυτη κατανόηση. "Είναι τόσο πιο δύσκολο όταν είσαι 35 και μισείς τη γυμναστική," εξήγησε η Dunst στο Variety. H ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στην περιοχή που γίνονται τα γυρίσματα στη Louisiana, όπου οι επιλογές φαγητού ήταν περιορισμένες, ως πρακτικό λόγο για τον οποίο δεν είχε σκοπό να χάσει βάρος για την ταινία. "Τρώω ψητό κοτόπουλο και McDonald's πριν τη δουλειά," είπε. "Οπότε λέω, 'Δεν έχω επιλογές! Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να χάσω βάρος για αυτή την ταινία."

Το αν ήταν σωστό ή λάθος για την Coppola να ζητήσει από την Dunst να χάσει βάρος είναι φυσικά μία ανησυχία, ωστόσο, είναι πολύ όμορφο το πόσο ειλικρινείς είναι με το θέμα οι δύο γυναίκες -και κυρίως το πώς η Dunst δεν φοβήθηκε να πει στη φίλη και σκηνοθέτιδά της πως αρνείται να το κάνει. Μπράβο, Kirsten.

 

Gallery: Δείτε ακόμη μερικές από τις πιο λαμπερές εμφανίσεις της Kirsten Dunst

[gallery-716883]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.