CELEBRITIES

Ο γραφικός της χαρακτήρας της Melania Trump λέει πολλά για τον χαρακτήρα της


27 Μαΐου 2017

melaniatrump70669.jpg

Η γραφολόγος Sheila Kurtz, από τη Νέα Υόρκη, ανέλυσε το γραφικό χαρακτήρα της Melania Trump και έβγαλε κάποια συμπεράσματα, όπως ότι τα στρογγυλά γράμματα της Melania και τα ακριβή σημεία στίξης λένε πολλά.

Έχοντας μελετήσει ενδελεχώς το γραφικό χαρακτήρα του Προέδρου Trump η Kurtz επιμένει ότι ενώ η Πρώτη Κυρία δεν αρέσκεται να μιλά για τον εαυτό της, τα γράμματά της βγάζουν στη φόρα αρκετά πράγματα για την προσωπικότητά τους.

Μετά την επίσκεψή της στο νοσοκομείο Παίδων Bamino Gesu στη Ρώμη η Melania άφησε ένα σημείωμα όπου αναφέρει: «Ήταν υπέροχο που σας επισκέφθηκε. Νά ’στε δυνατοί και να σκέφτεστε θετικά. Πολλή αγάπη, Μελάνια Τραμπ.»

«Υπάρχουν μικρά τελικά άγκιστρα στο τέλος των λέξεων που δείχνουν επιμονή – γαντζώνεται πεισματικά σε ό,τι αποκτά», δήλωσε η Kurtz στη Daily Mail.

Παράλληλα υποστηρίζει ότι αυτά τα άγκιστρα δείχνουν ότι η Μελάνια αρέσκεται να αποκτάει και να κρατά στην κατοχή της πράγματα, τόσο υλικά όσο και άυλα.

Κι ότι η ακρίβεια στα γράμματά της και στα σημεία στίξης της δείχνει ότι είναι καλή ακροάτρια, άμεση, αφοσιωμένη και με αυτοέλεγχο.

Κάτι ακόμα που παρατήρησε η Kurtz είναι πως η υπογραφή της Melania παρουσιάζει ομοιότητες με εκείνην του άνδρα της.

Tα κατακόρυφα γράμματά της μοιάζουν με του Donald Trump, αν και τα δικά της είναι πιο σφιχτά, στενότερα και δείχνουν πως είναι fast thinker, πολύ κλειστή και άμμεση.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί την εξέλιξη της Melania Trump από πρώην μοντέλο σε πρώτη κυρία των ΗΠΑ

[gallery-476738]

[gallery-716145]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.