CELEBRITIES

Αυτός είναι ο λόγος που η Cameron Diaz περίμενε τόσο για να παντρευτεί


Αφροδίτη Σακκά

13 Ιουνίου 2017

cameron.jpg

Διαβάστε εδώ: 10 κακές συνήθειες των πιο όμορφων γυναικών του Hollywood

"Νομίζω πως το θέμα είναι ότι δεν είχα γνωρίσει τον σύζυγό μου," είπε, σύμφωνα με τo People. "Είχα αγόρια στο παρελθόν και υπάρχει πολύ, πολύ διακριτή διαφορά ανάμεσα σε συζύγους και αγόρια."

Αντιθέτως, όταν η Diaz γνώρισε τον Madden, υπήρξε μία άμεση σύνδεση, και αυτός ο δεσμός που κάνει τον γάμο τους πετυχημένο.

"Απλά είναι ο σύντροφός μου στη ζωή, σε όλα," συνέχισε. "Ποτέ δεν είχα κάποιον που να με υποστηρίζει τόσο πολύ και να μου δίνει κουράγιο να είμαι ο εαυτός μου και να ανακαλύψω τον εαυτό μου. Ο σύζυγός μου, μου έχει δείξει πως είναι ..να είσαι ίσος. Και έχω μάθει τόσα πολλά από εκείνον. Τον κοιτάω κάθε μέρα και με εμπνέει. Νιώθω τόσο τυχερή."

"Είμαστε και οι δύο αρκετά περίεργοι ο ένας για τον άλλον," πρόσθεσε. 

Δεν υπάρχει "η σωστή" ηλικία για να παντρευτεί κανείς, είτε είναι 24, 42 ή 86. Η Diaz δεν χρωστάει, φυσικά, την οποιαδήποτε εξήγηση σε κανέναν για το πότε αποφάσισε να παντρευτεί, αλλά χαιρόμαστε που επέλεξε να το κάνει για τον οποίον ήξερε πως άξιζε.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τα λαμπερά ζευγάρια που περπάτησαν στο χαλί του Met Gala 2017

[gallery-716761]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.