CELEBRITIES

H Miley Cyrus εξόργισε τον Stefano Gabbana στο Instagram


Αφροδίτη Σακκά

19 Ιουνίου 2017

mileycyrus19245.jpg

Διαβάστε εδώ: To τελευταίο look της Miley Cyrus προκάλεσε αντιδράσεις (πάλι)

Ο Cyrus ανέβασε ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με σκοπό να συγχαρεί τον αδερφό της, στο ντεμπούτο του στον κόσμο της μόδας. "Σε αγαπώ Prince Suga Bear και σοβαρά, συγχαρητήρια για την εμπειρία σου! Είμαι πάντα τόσο περήφανη για εσένα." Ωστόσο, συνέχισε τη λεζάντα με μία αναφορά στο Ιταλικό brand. "Y.Γ D&G Διαφωνώ κάθετα με την πολιτική σας." Δεν είναι ξεκάθαρο σε τι ακριβώς απευθύνεται η Cyrus, αφού το δίδυμο έχει εμπλακεί σε διάφορα σκάνδαλα τα τελευταία χρόνια. Μπορεί να είναι η δημόσια υποστήριξη των Dolce&Gabbana στη Melania Trump, ή το γεγονός πως το ζευγάρι έχει δηλώσει πως είναι κατά του ομοφυλοφιλικού γάμου και της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Ο Gabbana αντέδρασε στο συγκεκριμένο post, ανεβάζοντάς το στον δικό του λογαριασμό με την ακόλουθη λεζάντα: "Είμαστε Ιταλοί και δεν μας ενδιαφέρει η πολιτική και ειδικότερα η Αμερικάνικη!" Συνέχισε, γράφοντας: "Φτιάχνουμε φορέματα και αν αν νομίζεις πως κάνεις πολιτική με ένα post τότε είσαι απλά αδαής. Δε χρειαζόμαστε τα posts ή τα σχόλιά σου οπότε την επόμενη φορά αγνόησέ μας παρακαλώ." Έκλεισε το post με το hashtag #boycottdolcegabbana -ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο στην collection και κομμάτι μίας ευρύτερης καμπάνιας που περιλαμβάνει T-shirts που φέρουν το συγκεκριμένο μήνυμα. 

Δείτε τα posts, παρακάτω:

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.