CELEBRITIES

Ο Sean Penn επιτίθεται στον Ελληνοαμερικάνο σύντροφο της κόρης του


Αφροδίτη Σακκά

20 Ιουνίου 2017

seanpenn.jpg

Σύμφωνα με μάρτυρες, οι τρεις τους βρίσκονταν για ένα ήρεμο δείπνο στο γαλλικό cafe του Brooklyn, Le Gamin, και αργότερα έφυγαν. Ο Penn και ο Giannopoulos, που βγαίνει με την 26χρονη κόρη του ηθοποιού, σταμάτησαν λίγο πιο κάτω απ' το cafe. Κάποια στιγμή, ο ηθοποιός βρέθηκε μπροστά από την πρώην σύζυγο και τον σύντροφο της κόρης του και ξέσπασε σε φωνές.

"Ο Sean είχε το κινητό του στο χέρι και το κρατούσε μπροστά στο πρόσωπο του Jimmy για να του δείχνει την οθόνη. Ο διαπληκτισμός γινόταν όλο και πιο έντονος και ο Penn γινόταν όλο και πιο κόκκινος, όσο αντιμετώπιζε τον Jimmy για οτιδήποτε υπήρχε σε αυτή την οθόνη," θυμάται ένας από τους μάρτυρες.

Μετά από λίγη ώρα που ο Penn φώναζε θυμωμένος στον Giannopoulos, η Wright δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα. Ο ηθοποιός την αγκάλιασε και προσπάθησε να την ηρεμήσει. 

Στο τέλος, ο Penn κατάφερε να ηρεμήσει και λίγο αργότερα οι τρεις τους εθεάθησαν να μεταφέρουν κάπου τις βαλίτσες τους. Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές, πριν χωριστούν οι τρεις τους αγκαλιάστηκαν.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.