CELEBRITIES

H Charlotte Casiraghi μιλάει ανοιχτά για τον θάνατο του πατέρα της


Αφροδίτη Σακκά

23 Ιουνίου 2017

charlottecasiraghi.jpg

Διαβάστε εδώ: H απόδειξη πως η Charlotte Casiraghi είναι η πιο στιλάτη γαλαζοαίματη

"Το άγχος και η υπαρξιακή αγωνία αποτελούν μέρος της ζωής όλων των ανθρώπων," είπε η κόρη της πριγκίπισσας Caroline στο L'Observateur de Monaco. "Η προσωπική μου εμπειρία αποτελείται από θλιβερά γεγονότα, όπως ο θάνατος του πατέρα μου, αλλά αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν στον καθένα, από όπου κι αν προέρχεται."

Η Charlotte, που ήταν μόνο τεσσάρων χρονών όταν ο πατέρας της έχασε τη ζωή του σε ένα ατύχημα σε πλοίο, βρήκε τελικά παρηγοριά στην ποίηση και τη φιλοσοφία. Η 30χρονη, εξομολογήθηκε: "Τη μοναξιά, την ένιωσα από πολύ νωρίς, έφηβη, κι αυτό με οδήγησε στην ενδοσκόπηση, ειδικά αφού είχα μία ιδιοσυγκρασία που με προωθούσε στην ανάλυση. Αργότερα, η παρέα των φιλόσοφων μου έδωσε την εντύπωση πως δεν ήμουν μόνη. Πιστεύω πως αυτό έχει να κάνει με την προσωπική μου ευαισθησία παρά με το γεγονός πως ανήκω σε μία οικογένεια πράγματι λίγο συγκεκριμένη."

Η Casiraghi, που ίδρυσε το περιοδικό, Ever Manifesto, εμβάθυνε στις τέχνες και τη κουλτούρα από την παιδική της ηλικία, πράγμα το οποίο τηνο οδήγησε στο να αναπτύξει ένα έντονο ενδιαφέρον για ποιητές όπως Charles Baudelaire και Arthur Rimbaud. "Ήμουν τυχερή, χάρη στη μητέρα μου, να έχω πρόσβαση από πολύ νωρίς σε κουλτούρα και λογοτεχνία, κάτι που μου επέτρεψε να αναπτύξω ένα γούστο για την κριτική σκέψη."

Όσο δε διαβάζει, η Charlotte βρίσκεται με τον τρίχρονο γιο της, Raphaël Elmaleh ή είναι η μούσα των οίκων Gucci και Montblanc. Βρίσκεται, επίσης, στο διοικητικό συμβούλιο του François-Xavier Bagnoud Foundation που καταπολεμά τη φτώχεια. Η Casiraghi είπε: "Ανησυχώ πολύ για την κατάσταση των γυναικών. Συνοδεύω την αντανάκλαση του χορηγού μου στην ακραία φτώχεια. Πρέπει να βοηθήσουμε τις γυναίκες που βρίσκονται σε κατάσταση κινδύνου, να τους προσφέρουμε αξιοπρεπείς υλικές συνθήκες έτσι ώστε τα παιδιά τους να μεγαλώσουν σε ηρεμία. Ένα παιδί που έχει έλλειψη μητρικής προσοχής, αξιοπιστίας, θα είναι πιο εκτεθειμένο στη βία. Αυτή είναι η κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη ζωή. Αυτό πρέπει να είναι ένα σημαντικό πολιτικό μέλημα."

"Είμαι τυχερή που συνδυάζω διαφορετικές εμπειρίες," εξομολογήθηκε η Casiraghi.

 

 

Gallery: Δείτε ακόμη το μυστικό της Charlotte Casiraghi για το πριγκιπικό της look

[gallery-716345]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.