CELEBRITIES

Tόσα χρήματα ξοδεύουν η Beyonce και ο Jay-Z στα σπίτια που νοικιάζουν


Αφροδίτη Σακκά

27 Ιουνίου 2017

beyonce1.jpg

Διαβάστε εδώ: Μόλις αποκαλύφθηκαν τα ονόματα των διδύμων της Beyonce

Αυτή δεν είναι η μοναδική κατοικία που προκάλεσε θαυμασμό στο Beyhive, αφού όταν η Blue Ivy μπόρεσε να βιώσει το πρώτο της ταξίδι στα Hamptons το καλοκαίρι του 2012, οι γονείς της νοίκιασαν ένα σπίτι μεγέθους 31.000 τετραγωνικών μέτρων. Η κατοικία περιλάμβανε τοίχο αναρρίχισης, ένα εικονικό γήπεδο γκολφ, αίθουσα bowling και μία μεγάλη, θερμενόμενη πισίνα με υποβρύχιο σύστημα ήχου. Όσο για την τιμή, η New York Post αναφέρει πως η Beyonce και ο Jay-Z έδιναν 400.000 δολάρια σε ενοίκιο, ενώ η αξία της κατοικίας ήταν 43.5 εκ.

Πιθανόν, η κατοικία που πραγματικά μας τραβά το ενδιαφέρον είναι μία βίλα κοντά στο Bel Air, που κοστίζει γύρω στα 200.000 δολάρια τον μήνα. Η ιδιοκτησία περιλαμβάνεται στο Million Dollar Listing Los Angeles του Bravo -όταν δεν αποτελεί σπίτι για τους Carters.

Ενώ αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα από το τι προτιμά η Beyonce όσον αφορά το που μένει, το μόνο σίγουρο είναι πως της αρέσει ο πολύς χώρος και η ιδιοτικότητά της. Και αν πάρουμε υπόψιν μας τα επιτεύγματά της, το αξίζει.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τη φαντασμαγορική εμφάνιση της Beyonce στα φετινά Grammys

[gallery-716286]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.