CELEBRITIES

Όλα όσα ξέρουμε για το νέο σύντροφο της Rihanna


Αφροδίτη Σακκά

29 Ιουνίου 2017

rihanna28372.jpg

Διαβάστε εδώ: Aν έχεις χωρίσει, η Rihanna έχει κάτι να σου πει

Οι δύο τους μάλλον βγαίνουν μυστικά εδώ και καιρό

Σύμφωνα με το Jezebel, οι fans της Rihanna πιστεύουν πως είναι μαζί εδώ και έξι μήνες. Σύμφωνα με τη The Sun, και έναν "φίλο" του ζευγαριού, "[η Rihanna] έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους, αλλά είναι μαζί επίσημα απ' τον Ιανουάριο. Περνούν πολύ χρόνο μαζί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και είναι πραγματικά σοβαρή σχέση. [H Rihanna] πηγαινοέρχόταν όλον αυτόν τον καιρό στο Ηνωμένο Βασίλειο για να τον βλέπει."

Ο Jameel είναι επίσης 29 χρονών και αξίζει 1.5 δισ. δολάρια

Ο Mohammed Jameel είναι αυτή τη στιγμή ο πρόεδρος της εταιρείας Abdul Latif Jameel Co. -μία εταιρεία που ο Jameel πρόκειται να κληρονομήσει. Η οικογένεια Jameel βρισκόταν στη 12η θέση της λίστας Forbes για το 2016, με τους πιο πλούσιους Άραβες, με net worth 1.5 δισ. δολάρια.

Η οικογένεια του Jameel είναι ιδιοκτήτες μιας ποδοσφαιρικής ομάδας

Ο Jameel μπορεί να είναι ο λόγος που η Rihanna και η Naomi Campbell έχουν έχθρα

Ο Jameel και η Naomi Campbell σύμφωνα με τις φήμες ήταν μαζί την περσινή χρονιά, όταν φωτογραφήθηκαν μαζί στο British Summer Time Festival τον Ιούλιο.

Η RiRi και η Naomi έχουν κάνει unfollow η μία την άλλη στο Instagram και στο Watch What Happens Live τον Μάρτιο, η Campbell όταν ρωτήθηκε για το θέμα και για το αν υπάρχει drama είπε: "Όλα είναι καλά," και μετά "Είμαι ηθοποιός πλέον, Andy."

Ο Jameel όπως και η Rihanna, ασχολείται με τη φιλανθρωπία

Είναι πρόεδρος της οικογενειακής του εταιρείας, Community Jameel Saudi Arabia, που "επενδύει στην εκπαίδευση, δημιουργία θέσεων εργασίας και εταιρειών που βοηθούν κοινότητες να μεταμορφωθούν," όπως αναφέρεται στο site.

Η RiRi και ο Jameel βρίσκονται ακόμα διακοπές μαζί στην Ισπανία

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.