CELEBRITIES

Η δήλωση του John Mayer για το σεξ με την Katy Perry δεν ήταν και πολύ κολακευτική


Αφροδίτη Σακκά

29 Ιουνίου 2017

johnmayer.jpg

Διαβάστε εδώ: Η Katy Perry αποκάλυψε μία πολύ σκοτεινή της σκέψη

Με ευγενικό τρόπο, ο John απάντησε πως απλά δεν έχει χρόνο να σκέφτεται τις προσωπικές στιγμές του παρελθόντος τους.

Στη συνέντευξη με το περιοδικό, ο Mayer είπε: "Δεν έχω κάτι αρκετά cool να σας πω. Αυτό εδώ το παιχνίδι, το έχω ξεπεράσει. Δεν με νοιάζει η φήμη πλέον, πληρώνω πολύ λίγο απ' το τίμημά της . Είμαι σε φάση που μπορώ και παίζω τη μουσική που με συγκινεί περισσότερο. Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου. Είμαι 39 χρονών -θυμάμαι τα 32. Δε θέλω να το ξανακάνω."

Η τραγουδίστρια και ο Mayer έβγαιναν on and off για τρία χρόνια, μέχρι το 2015. Ενώ ο Mayer έχει αποφασίσει πως πλέον δε θα σχολιάζει προηγούμενες σχέσεις του στον τύπο (όπως για παράδειγμα όταν είχε αποκαλέσει την πρώην του, Jessica Simpson, "σεξουαλικό ναπάλμ" στο Playboy), αυτό δε σημαίνει πως η σχέση τους δεν έχει επηρεάσει τη μουσική του. Συγκεκριμένα, το "Still Feel Like Your Man" του τραγουδιστή, είναι γραμμένο για την Katy. Όπως είπε στο New York Times πρόσφατα, "Ποιον άλλον θα μπορούσα να σκεφτόμουν;"

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.