CELEBRITIES

H Beyonce και ο Jay-Z πλήρωσαν 10 εκ. σε τσάντα για πάνες Versace και διαμαντένιες πιπίλες


Αφροδίτη Σακκά

29 Ιουνίου 2017

beyoncejayz19169.jpg

Διαβάστε εδώ: Όλες οι λεπτομέρειες για τις πρώτες μέρες της Beyonce με τα δίδυμα

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε πώς γίνεται να δώσει κανείς τόσα πολλά χρήματα για δύο ανθρώπους λίγων μόνο ημερών, θα σας εξηγήσουμε αμέσως.

Σύμφωνα με την πηγή του περιοδικού Life and Style, οι Carters έχουν αγοράσει ένα καρότσι Burberry αξίας 3,600 δολαρίων και τσάντα για πάνες. Η Beyonce, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έχει χρηματοδοτήσει, επίσης, μία τοιχογραφία με αστραφτερά αστέρια για το ταβάνι του βρεφικού δωματίου αξίας 500,000 δολαρίων. Φυσικά, για ένα ζευγάρι που έχει net worth 1 δισ. αυτά δεν αποτελούν σημαντικά έξοδα. Τα επόμενα αντικείμενα στη λίστα, βέβαια, είναι ας πούμε λίγο υπερβολικά, αν τα λεγόμενα της συγκεκριμένης πηγής είναι αληθινά, αφού σύμφωνα με το περιοδικό, τα δίδυμα θα πιπιλάνε διαμαντένιες πιπίλες.

"Ο Jay ερωτεύθηκε πιπίλες επιστρωμένες με διαμάντια αξίας 2.5 εκτομμυρίων δολαρίων και ένα set διαμαντένιες πιπίλες τριών καρατίων σε λευκόχρυσο αξίας 17,000 δολαρίων."

Αυτή τη στιγμή, τίποτα απ' όλα αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, αλλά δεν θα αποτελούσε τεράστια έκπληξη.

 

Gallery: Δείτε εδώ την καταπλητική φωτογράφηση εγκυμοσύνης της Beyonce 

[gallery-716233]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.