CELEBRITIES

Ο Tupac χώρισε τη Madonna με ένα σημείωμα, επειδή ήταν λευκή


MMEINTANI

5 Ιουλίου 2017

19227104-307866982991562-5014537166059995136-n-1.jpg

Οι δυο τους έβγαιναν για ένα διάστημα από το 1993 έως το 1995, όπως αποκάλυψε η Madonna το 2015, και τώρα αυτή η σχέση έρχεται ξανά στο προσκήνιο, με μία πολύ περίεργη αφορμή. Ένα σημείωμα διά χειρός του γνωστού rapper έκανε τώρα την εμφάνισή του και πρόκειται μάλιστα να βγει σε δημοπρασία με τιμή εκκίνησης τα $100,000, αφού πρόκειται για το γράμμα με το οποίο ο Tupac θέλησε να ανακοινώσει στη Madonna τον χωρισμό τους.

Ο λόγος; Το γεγονός πως είναι λευκή.

«Μου πήρε πολύ καιρό για να αποφαίσω να το γράψω αυτό. Κυρίως επειδή προσπαθούσα να βρω όλες τις απαντήσεις για να μην αφήσω τίποτα αναπάντητο. Καταρχήν, θα ήθελα να σου απολογηθώ για το γεγονός ότι δεν έχω υπάρξει ο φίλους που ξέρω ότι θα μπορούσα να είμαι».

Έτσι ξεκινάει το διαβόητο σημείωμα, το οποίο χρονολογείται στις 15 Ιανουαρίου του 1995 και το έγραψε ο γνωστός καλλιτέχνης μέσα από τη φυλακή, 18 μήνες πριν τη δολοφονική επίθεση που του στέρησε τη ζωή.

«Για εσένα, το να βγαίνεις με έναν μαύρο άντρα δεν θα έκανε κακό στην καριέρα σου, αντίθετα, θα σε έκανε να δείχνεις πιο ανοιχτόμυαλη. Αλλά για εμένα, θα ήταν σα να προδίδω τους ανθρώπους που με έκαναν αυτό που είμαι», συνέχισε, εξαιτίας του γεγονότος πως η μητέρα του υπήρξε ενεργό μέλος της ακτιβιστών Μαύρων Πανθήρων.

«Δεν είχα πρόθεση να σε πληγώσω. Μπορείς να το καταλάβεις;», ακόμα μία φράση που υπάρχει μέσα στο σημείωμα που πρώτο δημοσίευσε το site TMZ, και προσθέτει "Σε παρακαλώ κατάλαβε πως είμαι απλώς ένας νεαρός με περιορισμένη εμπειρεία με ένα εξαιρετικά διάσημο sex symbol".

Ο Tupac δολοφονήθηκε το 1996, σε ηλικία 25 ετών, μια δολοφονία που προκάλεσε ατέλειωτες θεωρίες συνωμοσίας γύρω από τον θάνατό του.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.