CELEBRITIES

Η Chelsea Handler θυμάται τον αδερφό που έχασε πριν 33 χρόνια


Αφροδίτη Σακκά

12 Ιουλίου 2017

chelsea.jpg

Διαβάστε εδώ: H Charlotte Casiraghi μιλάει ανοιχτά για τον θάνατο του πατέρα της

"Πριν 33 χρόνια αυτόν τον μήνα έχασε τη ζωή του ο αδερφός μου, Chet. Ήταν 22, το μεγαλύτερο από τα 6 παιδιά," έγραψε η Handler, 42.

"Δεν ήμασταν ποτέ ξανά 6. Μόνο 5. Ο αριθμός αυτός δεν ήταν ποτέ ξανά ο σωστός αριθμός," συνέχισε.

"Αλλά, εξαιτίας εκείνης της ημέρας, έμαθα πως να ζω, να χαμογελώ και να αγαπώ και να: Εμφανίζομαι, Αντιστέκομαι, Αγαπώ. Μαλώνω, Μάχομαι, Συμφιλιώνομαι, να Εμφανίζομαι ξανά. Να μάχεστε για τους ανθρώπους. Να τους λέτε πως τους αγαπάτε. Να υπερασπίζεστε τους φίλους σας. Να υπερασπίζεστε τον εαυτό σας. Να δίνετε αν έχετε το κάτι παραπάνω. Να δίνετε τα πράγματα που αγαπάτε περισσότερο," έγραψε και συμπλήρωσε: "Αυτή είναι η μοναδική ευκαιρία που έχουμε. Κάντε τη να μετρήσει. Ζήστε λίγο."

H Handler μεγάλωσε ως η μικρότερη από τα 6 αδέλφια και έχασε τον Chet το 1984, όταν ήταν 9 χρονών.

Πέρυσι την άνοιξη, μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τον θάνατο του αδελφού της στο People, αλλά και πώς κατάφερε να βρει κάτι θετικό μέσα σε αυτές τις σκοτεινές στιγμές.

"Το να βλέπεις τους γονείς σου να καταρρέουν είναι πολύ σκληρό," είχε πει η Handler. "Εκ των υστέρων μας κράτησε πραγματικά δεμένους σαν οικογένεια, επειδή όταν τόσο τραγικό και απαίσιο, " είπε. "Τελικά, ήταν σαν ένα υπέροχο δώρο γιατί όλοι εκτιμάμε ο ένας τον άλλον τόσο πολύ."

"Έχεις όλες αυτές τις υπέροχες αναμνήσεις," είπε και συμπλήρωσε, "και αυτό μερικές φορές είναι αρκετό."

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.