CELEBRITIES

H Kim Kardashian απολογείται για τα ρούχα της North


Αφροδίτη Σακκά

14 Ιουλίου 2017

kimkardashian56542.jpg

Διαβάστε εδώ: Ποιo makeup look δε θα δοκιμάσει ποτέ η Kim Kardashian West

Φωτογραφίες της reality star και της 4χρονης North δέχθηκαν κριτική, από σχολιαστές που θεώρησαν το φόρεμα της μικρής "προκλητικό" και ακατάλληλο. To φόρεμα περιλάμβανε ένα κομμάτι που έδενε με κορδόνια στο μπροστινό μέρος και προκάλεσε τις κατηγορίες πως η Kardashian έντυσε την κόρη της με κορσέ.

Το γεγονός παρακίνησε την Kim να απαντήσει στις κατηγορίες, στα social media. Η 35χρονη, που αυτή τη στιγμή προωθεί την δική της σειρά παιδικών ρούχων, ανέβασε ένα video στο Twitter που δείχνει στους fans πως ο "κορσές" είναι απλά ύφασμα.

"Αυτό το φόρεμα, το οποίο δεν σχεδίασα, το αγόρασα, δεν είναι κορσές είναι απλά ύφασμα στο μπροστινό μέρος," έγραψε στο video, που δείχνει πιο κοντά το ρούχο. "Πιστεύω πως είναι πολύ όμορφο, το αγόρασα από έναν σχεδιαστή και είναι απλά ύφασμα, παιδιά, δεν είναι πραγματικός κορσές."

"Δεν θα φορούσα ποτέ κορσέ στην κόρη μου!!" συμπλήρωσε.

Πολλοί fans προσέφεραν την υποστήριξή τους, λέγοντας πως η Kim Kardashian δεν θα έπρεπε να υπερασπίζεται τον εαυτό της από τους "mom-shamers." 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.