CELEBRITIES

H Μadonna αποκάλεσε τη Whitney Houston και τη Sharon Stone "μέτριες"


Αφροδίτη Σακκά

18 Ιουλίου 2017

madonna.jpg

Διαβάστε εδώ: Ο Tupac χώρισε τη Madonna με ένα σημείωμα, επειδή ήταν λευκή

Στο γράμμα, η Madonna μιλάει για το ότι "τιμωρείται" για την πρωτότυπη και τολμηρή δουλειά της, ενώ "λιγότερο ενδιαφέροντες και συναρπαστικοί άνθρωποι αποκομίζουν τα πλεονεκτήματα των δρόμων που άνοιξε."

"Μάλλον αυτό ένιωσαν οι μαύροι άνθρωποι, όταν ο Elvis Presley έγινε τόσο διάσημος," έγραψε. "Είναι τόσο αναμφισβήτητα απογοητευτικό να διαβάζω πως η Whitney Houston έχει την μουσική καριέρα, που θα ήθελα να έχω, και η Sharon Stone την υποκριτική καριέρα, που δεν θα έχω ποτέ. Όχι ότι θέλω να είμαι αυτές οι γυναίκες, γιατί θα προτιμούσα να πεθάνω, αλλά είναι τόσο τρομερά μέτριες και πάντα τις θεωρούσαν παράγοντες αρετής και ένα είδους μέσο σύγκρισης για να με εξευτελίζουν."

"Ό,τι κάνω είναι τόσο αυθεντικό και μοναδικό, και βάζω πολύ απ' τον εαυτό μου μέσα σε αυτό, όπως στο βιβλίο και τον δίσκο μου, και μου έχει προκαλέσει μόνο πόνο στην καρδιά," συνεχίζει. "Δε νομίζω πως μπορώ να παίξω το παιχνίδι του να είμαι αποδεκτή. Είμαι πολύ έξυπνη. Έχω πολλή περηφάνεια."

Σε άλλο σημείο του γράμματος, η Madonna περιγράφει τη ζωή της ως "μαύρη, μαύρη, μαύρη," συμπληρώνοντας, "Νιώθω πως έχασα τη μάχη και πως δεν έχω καριέρα, οικογένεια, τίποτα μόνιμο ή απτό."

Η Stone απάντησε στη Madonna κατευθείαν μέσω του Instagram, καταστρέφοντας τις οποιεσδήποτε προσπάθειες κουτσομπολιού που προσπάθησαν να στρέψουν τη μία εναντίον της άλλης.

"Αρχικά, πιστεύω πως είναι απαράδεκτο που κάποιος δημοσίευσε τα προσωπικά σου γράμματα," έγραψε. "Ξέρω πως είμαι φίλη σου. Έχω ευχηθεί να ήμουν rock star σε κάποιες προσωπικές στιγμές.. έχω νιώσει όσο μέτρια όσο περιέγραψες. Ξέρουμε, ως κάποιες που έχουμε επιβιώσει τόσο καιρό πως το να κάνουμε δική μας τη μετριότητα είναι ο μόνος τρόπος να κάνουμε δικές μας τις δικές μας δυνάμεις -να γίνουμε όλα αυτά που έχουμε γίνει. Σε αγαπώ και σε λατρεύω."

Όπως αναφέρεται στο Buzzfeed, η Madonna είχε εξομολογηθεί σε μία συνέντευξη στα 90s στο Entertainment Tonight, πως είχε εφιάλτες για τον ανταγωνισμό της με τη Houston στα charts.

"Oνειρεύτηκα πως είχα ανοίξει το Billboard Magazine και το κομμάτι μου είχε πέσει στο Νούμερο 3 και της Whitney Houston είχε πάει στο Νούμερο 1," είπε. "Και μετά πήγα στο studio της καθηγήτριας φωνητικής μου, που έκανα μαθήματα, και μπήκα μέσα και εκείνη σιγοτραγουδούσε το κομμάτι της Houston. Και ένιωσα κατεστραμμένη. Αυτά ονειρεύομαι!"

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.