CELEBRITIES

Το νέο κορίτσι του Brooklyn Beckham δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο


22 Ιουλίου 2017

brooklyn.jpg

Πρόκειται για τη 18χρονη τραγουδίστρια, την οποία ο Justin Bieber ανακάλυψε το 2012, όταν την άκουσε να τραγουδάει το "At Last" της Etta James, και πήγε ο ίδιος προσωπικά να την πείσει να υπογράψει με την Island Records, ενώ εμφανίστηκε και στο πρώτο της video clip. 

 Brooklyn και Madison, λοιπόν, είναι μαζί και μάλιστα δημοσιεύματα τους θέλουν να έχουν γευματίσει και με τη μητέρα του Brooklyn, Victoria, σε εστιατόρια του L.A. 

Η Madison δεν θυμίζει καθόλου το προηγούμενο κορίτσι του Brooklyn, Chloe Moretz, τουλάχιστον σε εμφάνιση. Όσο αφορά στην προσωπική ζωή της Madison, πριν λίγες μέρες, στην αρχή του μήνα, διέρευσε ένα βίντο όπου το πρώην αγόρι της, ο μουσικός Jack Gillinsky, την κακοποιεί λεκτικά κατά τη διάρκεια ενός καυγά τους. Η ίδια μέσα από τα social media δήλωσε πως "η κακοποίηση είναι πραγματική και την άφησα να συμβεί. Δεν χρειάζομαι να το επαληθεύσει κάποιος ή να με πιστέψει. Εγώ ξέρω τι πέρασα και συνεχίζω να είμαι δυνατή. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.