CELEBRITIES

O Donald Trump μπλόκαρε την Chrissy Teigen στο Twitter


26 Ιουλίου 2017

chrissy.jpg

Αυτή τη φορά αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι και έκανα -φανταζόμαστε - τον Donald να πει "enough is enough" ήταν το ότι η Chrissy τουίταρε "LoL. No one likes you" (μτφ: δεν αρέσεις σε κανέναν). 

Η Teigen, η οποία ποτέ δεν έκρυψε την απέχθειά της για τον Trump, ενημέρωσε τους followers της γι αυτή την κίνηση του προέδρου, δείχνοντας πως ούτε το block θα τη σταματήσει από το να λέει την άποψή της.  

Το σχόλιο που έκανε η Teigen έγινε με αφορμή το tweet που έκανε ο Trump την Κυριακή, στο οποίο έγραφε "Είναι πολύ λυπηρό που οι Ρεπουμπλικάνοι, ακόμα και αυτοί που με υποστήριζαν, κάνουν πολύ λίγα πράγματα για να προστατεύσουν τον πρόεδρο".

Στο πλευρό φυσικά της Teigen είναι και ο σύζυγός της, John Legend, ο οποίος στο δικό του λογαριασμό έγραψε πως "Ο Trump είναι η εθνική μας ντροπή. Το αντίθετο ενός role model για τους νέους άντρες μας". 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.