CELEBRITIES

Χρειάστηκαν 13 χρόνια για αυτή την απόφαση της Jennifer Aniston


MMEINTANI

30 Ιουλίου 2017

20170726-zaa-a123-044.jpg

Η διάσημη ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός ανήκει στα all time αγαπημένα μας icons όσον αφορά το στιλ της, η υποκριτική της πορεία όμως μετά τη σειρά που την έκανε διάσημη δεν ήταν και κάτι εξωπραγματικό.

Αυτό ίσως σκέφτηκε και η ίδια και, 13 χρόνια μετά το τέλος της σειράς που λατρέψαμε, αποφάσισε να μπει και πάλι στα τηλεοπτικά πλατό. Ένα νέο που έγινε ακόμα καλύτερο όταν μάθαμε πως πρόκειται να συμπρωταγωνιστήσει με μία άλλη αγαπημένη μας, την Reese Witherspoon.

Οι δυο τους είχαν βρεθεί ξανά στο ίδιο set, αφού η Reese είχε υποδυθεί την μικρή αδερφή της Aniston στα Φιλαράκια, επομένως δεν θα υπάρχει και ανησυχία για τη χημεία τους μπροστά στην κάμερα.

Το project στο οποίο δουλεύουν αυτή τη στιγμή λέγεται πως θα είναι μία κωμωδία - ακόμη δεν έχει βρεθεί τίτλος, η οποία θα έχει να κάνει με τον κόσμο των media στη Νέα Υόρκη. Ακόμη δεν έει βρεθεί ούτε η εταιρία που θα αναλάβει την παραγωγή, οι θεωρίες όμως θέλουν τα δίκτυα HBO και Netflix να κάνουν σύντομα τις προσφορές τους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.