CELEBRITIES

Η Megan Fox μοιράζεται σπάνιες φωτογραφίες των γιων της


Αφροδίτη Σακκά

2 Αυγούστου 2017

meganfox.jpg

Διαβάστε εδώ: Γιατί μετάνιωσε η Tyra Banks που ανέβασε μία φωτογραφία του γιου της;

Οι φωτογραφίες δείχνουν τον Noah ντυμένο Elsa από τη ταινία της Disney, Frozen, ενώ ο αδερφός του Bodhi φοράει ένα κόκκινο μουστάκι. Σε μία άλλη φωτογραφία, ο Brian Austin Green, σύζυγος της Fox, κάνει μία αστεία γκριμάτσα στην κάμερα κρατώντας στην αγκαλιά του τον μικρό Journey. H Fox φοράει τα γυαλιά ηλίου της και κοιτάει την κάμερα με το γνωστό, γοητευτικό της βλέμμα.

Η ηθοποιός άφησε τη φωτογραφία χωρίς λεζάντα -άλλωστε μία εικόνα, χίλιες λέξεις!

Η Fox έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί τον προηγούμενο Αύγουστο, ενώ έχει μιλήσει στο παρελθόν για το πόσο λατρεύει που έχει μία οικογένεια γεμάτη αγόρια: "Λατρεύω την οικογένειά μας -έχω μία μικρή ποδοσφαιρική ομάδα που θα με φροντίσει," είχε πει στη Daily Mail το 2014. "Μου αρέσει να συναναστρέφομαι με αγόρια και να είμαι το επίκεντρο της προσοχής στην οικογένειά μου, επειδή είμαι η ματριάρχης, η βασίλισσα των μελλισών. Ο σύζυγός μου είναι ευαίσθητος, δεν είναι ματσό. Και θα μεγαλώσω έτσι τα παιδιά μου: γλυκά, ευαίσθητα, ευγενικά."

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.