CELEBRITIES

Τι θα γίνει αν καλέσετε τους Obama στον γάμο σας;


Αφροδίτη Σακκά

4 Αυγούστου 2017

obamas.jpg

Διαβάστε εδώ: Το όνομα της Sasha Obama, δεν είναι πραγματικά Sasha

Σύμφωνα με την κόρη της, η μέλλουσα νύφη Liz Whitlow έστειλε μία πρόσκληση στους Obamas τον Μάρτιο και έλαβε απάντηση στα τέλη Ιουλίου, όπως φαίνεται στο post που ανέβασε στο Twitter.

H απάντηση που έλαβε ήταν η εξής:

"Συγχαρητήρια για τον γάμο σας. Ελπίζουμε να είναι γεμάτος από αγάπη, γέλιο, και ευτυχία, και ο δεσμός σας να γίνεται όλο και πιο δυνατός κάθε χρόνο που περνάει. Αυτή η περίσταση αποτελεί την έναρξη μίας μακροχρόνιας συντροφιάς και καθώς ξεκινάτε αυτό το ταξίδι, να ξέρετε πως έχετε τις καλύτερες ευχές μας για τις πολλές χαρές και περιπέτειες που έρχονται."

Και ναι, οι Obamas μόλις έδειξαν το καλύτερο τρόπο να αρνείσαι μία πρόσκληση όσο πιο ευγενικά γίνεται. Βέβαια, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και η πρώην Πρώτη Κυρία δεν χάνουν πάντα σημαντικές περιστάσεις, αφού στο παρελθόν έχουν παρευρεθεί σε γάμους του προσωπικού του Λευκού Οίκου, προεδρικών συμβούλων, αλλά και του οικογενειακού chef κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Obama.

 

Gallery: Δείτε ακόμη γιατί η Michelle Obama θα παραμείνει ένα style icon

[gallery-715834]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.