CELEBRITIES

Η Amber Heard χώρισε και με τον Elon Musk


7 Αυγούστου 2017

abaca-448560-099.jpg

Τόσο η Amber, όσο και ο Elon είχαν χωρίσει από τις μακροχρόνιες σχέσεις τους. Το διάσημο μοντέλο μόλις είχε κλείσει το μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της με τον Johnny Depp, ενώ ο Musk διήλθε επίσης από το διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του Talulah Riley.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο Musk προσπάθησε να μπει στη ζωή της Amber χρόνια πριν, στέλνοντας email στον διευθυντή του Machete Kills Robert Rodriguez για μια συνάντηση μαζί της. "Μπορείτε να της στείλετε ένα σημείωμα λέγοντάς της ότι θα ήθελα να πάω μαζί της για μεσημεριανό γεύμα στο LA; Ξέρω ότι είναι σε μια μακροπρόθεσμη σχέση, αλλά ... Η Amber φαίνεται να είναι ένα ενδιαφέρον πρόσωπο για να συναντήσει κανείς".

Τελικά οι δυο τους συναντήθηκαν και έγιναν φίλοι, ωστόσο λίγα χρόνια μετά τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά στη σχέση τους και σήμερα φτάσαμε στο σημείο να μιλάμε για το χωρισμό τους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.