CELEBRITIES

To κολιέ της Kate Middleton είναι κρυφά φόρος τιμής στην πριγκίπισσα Diana


Αφροδίτη Σακκά

14 Αυγούστου 2017

kate37912.jpg

Διαβάστε εδώ: Τι έχουν απαγορεύσει στο σπίτι τους ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton

Με αυτά τα δεδομένα, τι δωρίζει κανείς στην αδερφή του σε μία ειδική περίσταση, όταν εκείνη είναι η δούκισσα του Cambridge; Απ' ότι φαίνεται, η Pippa Middleton δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερες δυσκολίες σχετικά με τις ιδέες για δώρα, έχοντας αγοράσει στην Kate το πιο σημαντικό κόσμημα μετά τη γέννηση του πρίγκιπα George.

Σύμφωνα με την Mirror, η Pippa αγόρασε ένα περιδέραιο, Merci Maman, για τη δούκισσα το 2013, με σκοπό να συνεχίσει μία παράδοση που ξεκίνησε από την πριγκίπισσα Diana μετά τη γέννηση του πρίγκιπα William.

Το κολιέ περιλαμβάνει ένα χρυσό κρεμαστό, μέσα στο οποίο είναι χαραγμένες οι λέξεις "George Alexander Louis," δίπλα από μία μικρή καρδιά με χαραγμένο το γράμμα "W" (για τον William) και ακόμα ένα κρεμαστό στο σχήμα ενός μικρού αγοριού.

Το κολιέ που φορούσε η πριγκίπισσα Diana και ήταν δώρο του πρίγκιπα Charles, περιλάμβανε επίσης ένα στρογγυλό, χρυσό κρεμαστό με χαραγμένη τη λέξη "William."

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.