CELEBRITIES

Η Winnie Harlow γιορτάζει τη μοναδικότητά της με μία γυμνή selfie


Αφροδίτη Σακκά

20 Αυγούστου 2017

winniw.jpg

Διαβάστε εδώ: Αυτή η γυναίκα κατέστρεψε τέχνη αξίας 200.000 δολαρίων για μία selfie

Συνεχίζοντας να υποστηρίζει το body positivity, η Harlow ανέβασε μία γυμνή selfie στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γιορτάζοντας την μοναδικότητα του δέρματός της. Ποζάροντας φορώντας μόνο ένα εσώρουχο και ασημένιους κρίκους στα αυτιά, μοιράστηκε ένα δυναμικό μήνυμα, γράφοντας "η πραγματική διαφορά δεν είναι το δέρμα μου. Είναι το ότι δεν βρίσκω την ομορφιά μου στις απόψεις των άλλων. Είμαι πανέμορφη επειδή το ξέρω. Γιορτάστε την μοναδική σας ομορφιά σήμερα ( & κάθε μέρα)!"

 

A post shared by ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow) on

Η naked selfie είναι το τελευταίο κομμάτι της body positive ακτιβιστικής δράσης της Harlow. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, το 23χρονο μοντέλο μίλησε στο BAZAAR UK σχετικά με την τελευταία της καμπάνια ομορφιάς, λέγοντας: "Οι άνθρωποι, όπως και τα λουλούδια, έρχονται σε τόσες ποικιλίες -χρώματα, ύψη και νούμερα, για παράδειγμα. Καμία από αυτές τις διαφορές δεν κάνει ένα λουλούδι ή έναν άνθρωπο καλύτερο ή πιο όμορφο. Είναι διαφορές που μας κάνουν όλους πανέμορφους."

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.