CELEBRITIES

O John Stamos γιορτάζει τα 54α γενέθλιά του με μία αποκαλυπτική φωτογραφία


Αφροδίτη Σακκά

21 Αυγούστου 2017

stamos.jpg

Διαβάστε εδώ: Η Winnie Harlow γιορτάζει τη μοναδικότητά της με μία γυμνή selfie

"#54 και καθαρός. Ευχαριστώ για τις ευχές!" έγραψε στη λεζάντα του post που έχει συγκεντρώσει 167 χιλιάδες likes και ανεβαίνει. Φυσικά, οι αντιδράσεις των fans στα comments ήταν ενθουσιώδεις και πολύ κολακευτικές.

Σύμφωνα με το People, ο Stamos ανέβασε μία ακόμη φωτογραφία του στο Instagram ως μικρό παιδί, με πιο "συναισθηματικό" μήνυμα απ' ότι στην προηγούμενη.

"Είναι θαύμα το πόσο η ζωή μου περιμένει διακαώς (σχεδόν με ανυπομονησία) να αποκαλύψει την απαλή, ατελή, συχνά αφάνταστη ομορφιά της," έγραψε στη λεζάντα ο Stamos. "Όταν ήμουν πρόθυμος να αναστείλω την κρίση μου, να περιορίσω την κριτική μου, να βρω προληπτικά το θετικό και κυρίως να καλωσορίσω το θαύμα, βρήκα την αυθεντική ευτυχία. Το να σκοντάφτουμε μαζί με ασφάλεια τόσο μακριά είναι ένα πραγματικό θαύμα. Ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές. Σας στέλνω πολλή, πολλή αγάπη!"

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.