Οι γυναίκες της ζωής του Jerry Lewis

Αφροδίτη Σακκά
Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017
jerry1.jpg

Ο κωμικός έζησε μία γεμάτη ζωή, που συμπληρώθηκε με επτά παιδιά και ένα ακόμα το οποίο, σύμφωνα με τις φήμες, έκανε με ένα μοντέλο όσο ανέβαινε ψηλά στη σκάλα της δημοσιότητας. Ο δεύτερος γάμος του βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα του τύπου, αφού η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα αφού το διαζύγιο με την πρώτη του σύζυγο είχε μόλις οριστικοποιηθεί. Ωστόσο, αυτό δε σταμάτησε τον κωμικό από το να μιλήσει ανοιχτά για την περισταστιακή ερωτική σχέση που είχε με την Marilyn Monroe όσο ήταν παντρεμένος και να περηφανευθεί γι΄ αυτή.

Η πρώτη του γυναίκα ήταν η Patti Palmer, τότε τραγουδίστρια με τον Ted Fio Rito, και παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 1944. Μαζί έκαναν έξι παιδιά και υιοθέτησαν ακόμα ένα. Μπορεί ο γάμος τους να κράτησε 36 ολόκληρα χρόνια, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Lewis από το να έχει εξωσυζυγικές σχέσεις. Σύμφωνα με το Philadelphia Weekly, το 1952 ο Lewis είχε εξωσυζυγική σχέση με το μοντέλο Lynn Dixon για τρία χρόνια, η οποία αργότερα γέννησε την Suzan Minoret. Όπως αποκαλύφθηκε μέσα σε αυτή τη χρονιά, η Minoret ζούσε στους δρόμους της Philadelphia και περίμενε τον Lewis να την αναγνωρίσει ως παιδί του. Κάτι το οποίο εκείνος δεν έκανε ποτέ. Η σχέση με τη Monroe συνέβη επίσης κατά τη διάρκεια του πρώτου του γάμου.

H Marilyn Monroe το 1952.

Τελικά, η Patti ζήτησε διαζύγιο από τον κωμικό το 1980 και σύμφωνα με το Mental Floss, ο Lewis ανακοίνωσε τον χωρισμό στα παιδιά τους, ακουμπώντας στο τραπέζι την εφημερίδα National Enquirer όπου είχε τον τίτλο "Ο Jerry και η Parri Lewis χωρίζουν!" Το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 1983 και ο Lewis παντρεύτηκε την SanDee Pitnick τον Φεβρουάριο της ίδιας χρονιάς.

Ο Jerry Lewis με τη σύζυγό του, SanDee Pitnick.

Ο Lewis και η Pitnick υιοθέτησαν τη Danielle Sara Lewis το 2004 και ήταν παντρεμένοι για 33 χρόνια, μέχρι που ο Lewis έφυγε από τη ζωή στις 20 Αυγούστου 2017.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα