CELEBRITIES

Πώς απάντησε η Celine Dion σε ερώτηση για την ερωτική της ζωή


Αφροδίτη Σακκά

25 Αυγούστου 2017

celine41202.jpg

Διαβάστε εδώ: Είναι τελικά αυτός ο νέος σύντροφος της Celine Dion;

Η Dion βρισκόταν κατά τη διάρκεια προώθησης της νέας της σειράς με τσάντες, Celine Dion Collection, σε ένα event στο Montreal νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όταν ένας fan την ρώτησε πώς πηγαίνουν τα πράγματα στην ερωτική της ζωή. Η απάντησή της ήταν, φυσικά, με ένα τραγούδι.

"Διασκεδάζω. Έχω περάσει πολλά," λέει σε ένα video που ανέβηκε στο Twitter, αναφερόμενη στους θανάτους του συζύγου της, Rene Angelil και του αδερφού της, Daniel Dion, που πέθαναν και οι δύο από καρκίνο με δύο ημέρες διαφορά, τον Ιανουάριο του 2016. "Σε αυτή τη φάση της ζωής μου, σκέφτομαι μερικά χρόνια πριν που ήταν τόσο δύσκολα, και νιώθω πως μπορώ να ανοίξω τα φτερά μου," συνεχίζει πριν ξεκινήσει τα τραγουδάει το κομμάτι "The Best Is Yet to Come" του Frank Sinatra.

Ξαφνικά, από το πουθενά, η Dion άρχισε να τραγουδάει "Shine like a diamond," και περιττό να πούμε πως ήταν καταπληκτικό. Η τραγουδίστρια αρχίζει να κινείται και να αλληλεπιδρά με το κοινό πριν συνειδητοποιήσει πως δεν ξέρει τους υπόλοιπους στίχους. Μόνο η Dion θα μπορούσε να συνεχίσει να λάμπει όπως και να 'χει.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.