CELEBRITIES

H Kate Winslet αποκαλύπτει το πιο γλυκό πράγμα που κάνουν μαζί με το Leonardo DiCaprio


26 Αυγούστου 2017

leo-and-kate.jpg

Δεν είναι λίγε οι φορές που τους έχουμε δει να βγαίνουν μαζί, να χαίρονται ο ένας με τις χαρές (και τα Όσκαρ) του άλλου και να είναι όλο αγκαλιές και φιλιά. 

Όπως αποκάλυψε η Winslet στο περιοδικό Glamour, όταν βρίσκονται, είναι σα να μην έχει περάσει χρόνος από την προηγούμενή φορά που ξαναβρέθηκαν. Είναι ο Jack και είναι η Rose και σε οποιοδήποτε yacht του DiCaprio και αν βρίσκονται αυτός είναι ο Τιτανικός. Ακόμα και αν δεν είναι εν πλω, οι δύο ηθοποιοί μιλάνε μεταξύ τους με ατάκες από την ταινία. 

"Δεν θα σας αποκαλύψω τι ακριβώς λέμε, αλλά είμαστε πολύ κοντά. Και μερικές φορές ανταλλάσουμε ατάκες απο τον Τιτανικό γιατί μόνο εμείς μπορούμε και επίσης το βρίσκουμε πολύ αστείο". 

Ακόμα όμως και αν αφήσουν την ταινία και μιλήσουν σαν δύο καθημερινοί άνθρωποι, σύμφωναμε τα λεγόμενα της  Winslet περνάμε φανταστικά. "Δεν θα θέλατε να ξέρετε την τελευταία συζήτηση που είχαμε, γιατί ήταν τόσο αστεία και με έκανε να γελάσω τόσο πολύ. Πολλές φορές λέμε ο ένας στο άλλον "φαντάζεσαι αν ο κάσμο μάθαινε τα χαζά πράγματα που λέμε". 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.