CELEBRITIES

H Maria Sharapova φοράει μαύρα στον πρώτο μεγάλο της αγώνα τένις. Και μας αρέσει πολύ!


Αφροδίτη Σακκά

30 Αυγούστου 2017

sharapova.jpg

Οι κρύσταλλοι Swarovski που περιλάμβανε το φόρεμα, άστραφταν κάτω απ' τους προβολείς του σταδίου και το έκαναν να μοιάζει σαν βραδινό φόρεμα. "Θα ήταν όπως και να 'χει μαύρα," είπε η Sharapova σε μία πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue. "Δεν υπήρξε αμφιβολία του τι επρόκειτο να κάνουμε για τα βραδινά ματς."

Το χρώμα αποτέλεσε επίσης φόρο τιμής στο little black tennis dress που είχε φορέσει το 2006, όπου νίκησε τη Justine Henin-Hardenne και πήρε τον μόνο της τίτλο στο U.S Open. To look της Δευτέρας, βέβαια, δεν ήταν τόσο απλό. Το κομμάτι του κορμού του φορέματος είχε δερμάτινες και δαντελένιες λεπτομέρειες, ενώ τα παπούτσια της ήταν ολόμαυρα Nike. Όπως είπε η Sharapova μετά τη νίκη, "Πίσω από όλους αυτούς τους Swarovski κρυστάλλους και τα little black dresses, αυτό το κορίτσι έχει πολύ θάρρος και δεν έχει να πάει πουθενά."

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.