CELEBRITIES

Ο σύντροφος της Cameron Diaz γιορτάζει τα 45α γενέθλιά της με τον πιο γλυκό τρόπο


Αφροδίτη Σακκά

1 Σεπτεμβρίου 2017

cameron.jpg

Διαβάστε εδώ: Αυτή η ταινία παραλίγο να έχει διαφορετικό τέλος γιατί το κοινό μισούσε την Julia Roberts

"Χρόνια πολλά στην υπέροχη σύζυγό μου. Νιώθω πως είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο," έγραψε ο 38χρονος frontman του συγκροτήματος Good Charlotte. "Δε νομίζω να καταλάβει ποτέ κανείς πραγματικά το βάθος, την καλοσύνη και τη συμπόνια που βιώνω κάθε μέρα χάρη στη μοναδική μου -μαζί μέχρι το τέλος μωρό μου."

H Diaz φαίνεται να είναι το ίδιο ερωτευμένη με τον Madden. Για πολλά χρόνια τα media ασχολούνταν με την προσωπική της ζωή και αναρωτιόνταν γιατί μία γυναίκα στα 40 της χρόνια δεν είναι παντρεμένη (τι θράσος!) και προσπαθώντας να ξεψαχνίσουν κάθε λεπτομέρεια της ερωτικής της ζωής. Εμφανιζόμενη στο "In Goop Health" της Gwyneth Paltrow νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, μίλησε για τον λόγο που περίμενε τόσο καιρό να παντρευτεί και έκανε μέχρι και τους πιο δύσπιστους να πιστέψουν στην αγάπη.

"Νομίζω πως απλά δεν είχα γνωρίσει τον σύζυγό μου," δήλωσε. "Είχα αγόρια στο παρελθόν και υπάρχει μία πολύ, πολύ σημαντική διαφορά μεταξύ αγοριών και συζύγων." Συνέχισε λέγοντας πως ο Madden είναι ο "σύντροφος στη ζωή, στα πάντα."

"Δεν είχα ποτέ κανέναν να με υποστηρίζει τόσο και να μου δίνει τόσο κουράγιο να είμαι ο εαυτός μου και να εξερευνώ τον εαυτό μου," συμπλήρωσε. "Ο σύζυγός μου μου έχει δείξει τι θα πει να είσαι ίσος. Και έχω μάθει τόσα πολλά από αυτόν. Τον κοιτώ κάθε μέρα και με εμπνέει. Νιώθω τόσο τυχερή."

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.