CELEBRITIES

Η Meghan Markle μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της με τον πρίγκιπα Harry


Αφροδίτη Σακκά

5 Σεπτεμβρίου 2017

meghan.jpg

Διαβάστε εδώ: Τι κάνει κρυφά ο πρίγκιπας Harry εδώ και μερικούς μήνες;

Η ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά -πραγματικά για πρώτη φορά- για τη σχέση της με τον πρίγκιπα και είναι αυτό ακριβώς που ελπίζαμε.

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη για το Vanity Fair, η ηθοποιός της σειράς Suits, αποκάλυψε πως βιώνει έντονη πίεση που δέχεται από τον τύπο, σχετικά με το γεγονός πως βρίσκεται σε σχέση με τον πρίγκιπα Harry.

"Έχει τις δυσκολίες του και έρχεται σε κύμματα -μερικές μέρες είναι πιο δύσκολο από άλλες," είπε.

"Ήταν πολύ απρόσμενο το πώς άλλαξαν τα πράγματα από τη μια στιγμή στην άλλη. Αλλά έχω ένα σύστημα στήριξης γύρω μου και φυσικά, τη στήριξη του αγοριού μου."

Μετά από ένα δελτίο τύπου του Kensington Palace στις αρχές της σχέσης τους τον περασμένο Οκτώβριο, μία προειδοποίηση σχετικά με 'την παρενόχληση' και την 'κακοποίηση' της Markle, η star από την Καλιφόρνια εξήγησε πως η προσοχή του κίτρινου τύπου δεν αξίζει να λαμβάνεται υπόψην.

"Είμαστε δύο άνθρωποι πολύ χαρούμενοι και ερωτευμένοι. Βγαίναμε μυστικά για έξι μήνες πριν κυκλοφορήσουν τα νέα, και δούλευα ολόκληρη εκείνη την περίοδο -το μόνο πράγμα που άλλαξε ήταν η οπτική του κόσμου. Τίποτα δεν άλλαξε σε αυτή που είμαι. Είμαι το ίδιο άτομο που ήμουν και δεν χαρακτηρίζομαι από τη σχέση μου," συμπλήρωσε.

Εξάλλου, δεν είναι οτι διαβάζει αυτά που ο κίτρινος τύπος υποστηρίζει πως ισχύουν.

"Δεν διαβάζω καθόλου τον τύπο. Δεν διαβάζω καν σχετικά με το Suits. Οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά μου ξέρουν ποια είμαι πραγματικά. Τα υπόλοιπα είναι θόρυβος," δήλωσε.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον πρίγκιπα Harry, είπε: "Είμαστε ζευγάρι. Είμαστε ερωτευμένοι. Είμαι σίγουρη πως θα έρθει μία στιγμή που θα πρέπει να βγούμε μπροστά και να παρουσιάσουμε τους εαυτούς μας και να έχουμε να πούμε ιστορίες, αλλά ελπίζω πως ο κόσμος θα καταλάβει πως αυτή είναι η στιγμή μας. Αυτό είναι για μας. Είναι κομμάτι του τι το κάνει τόσο ξεχωριστό, πως είναι απλά δικό μας. Αλλά είμαστε ευτυχισμένοι. Προσωπικά μου αρέσει μία καλή ιστορία αγάπης," είπε.

 

Gallery: Δείτε ακόμη πώς η Meghan Markle πετυχαίνει το τέλειο smokey eye

[gallery-715957]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.