CELEBRITIES

Η τέλεια αντίδραση της Chrissy Teigen όταν ο John Legend προσπάθησε να τη χωρίσει


Αφροδίτη Σακκά

6 Σεπτεμβρίου 2017

chrissy.jpg

Διαβάστε εδώ: H Chrissy Teigen μιλάει πιο ανοιχτά από ποτέ

'Ήμουν πολύ αγχωμένος και απασχολημένος," είπε ο Legend στη Guardian στη συνέντευξη που δημοσιεύθηκε πριν από μερικές μέρες. "Απλά σκεφτόμουν, 'Θα ήμουν πιο χαρούμενος αν ήμουν single αυτή τη στιγμή,' και εκείνη μου είπε 'Όχι."

Λιγότερο από 90 λεπτά αργότερα, το ζευγάρι συμφιλιώθηκε και ματαίωσε τον μικρής διάρκειας χωρισμό του. "Με εμπνέει να είμαι πιο αστείος," δήλωσε ο τραγουδιστής. "Όχι επειδή προσπαθεί, νομίζω πως αρκεί το ότι είμαι γύρω της. Και να είμαι πιο τολμηρός."

Αφού δημοσιεύθηκε η συνέντευξη του Legend, η Teigen φυσικά δεν την άφησε ασχολίαστη και έκανε δύο πολύ όμορφα posts στο Twitter.

"11 χρόνια μετά," έγραψε η Teigen με τη συνοδία ενός emoji που κλαίει απ' τα γέλια.

Στο δεύτερο post, η Teigen εξήγησε λίγο περισσότερο την κατάσταση. "Δεν ήταν ένας τυπικός χωρισμός. Ήταν σε περιοδεία και πονούσε ο λαιμός του και γκρίνιαζε για τα πάντα, οπότε ναι, του είπα "όχι."

Ο Legend και η Teigen παντρεύτηκαν στο Lake Como της Ιταλίας, το Σεπτέμβριο του 2013. Καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τη Luna, τώρα 16 μηνών, τον Απρίλιο του 2016.

Συν το ότι κατέχουν το βραβείο του πι αξιολάτρευτου ζευγαριού του Hollywood.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις αξιοζήλευτες διακοπές του John Legend και της Chrissy Teigen

[gallery-717156]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.