CELEBRITIES

Οι δηλώσεις του Jim Carrey που προβλημάτισαν όλο το internet


MMEINTANI

12 Σεπτεμβρίου 2017

abaca-605589-015.jpg

Ο ενθουσιασμός βέβαια κράτησε μέχρι να έρθουν οι πρώτες του δηλώσεις, στο πλαίσιο εορταστικής εκδήλωσης γνωστού περιοδικού μόδας. Σε ερώτηση δημοσιογράφου από το E! News σχετικά με το πώς νιώθει αυτή την περίοδο, η απάντηση του Carrey ξεκίνησε καλά αλλά στην πορεία κάπου μας μπέρδεψε.

«Είμαι απλά εντάξει, ξέρεις. Δεν υπάρχει κανένα νόημα σε όλο αυτό» συνέχισε, εξηγώντας πως απλά θέλησε να παραστεί στο πιο ανούσιο πράγμα που θα μπορούσε να βρει. «Πρέπει να παραδεχτείς ότι όλο αυτό δεν έχει καθόλου νόημα».

Ύστερα φρόντισε να εξηγήσει ότι δε συμφωνούσε ούτε με το θέμα του συκεκριμένου event – το οποίο στην ουσία έγινε προς τιμήν των πιο εμβληματικών icons του χώρου και δε δίστασε να αναρωτηθεί αν τελικά οι άνθρωποι υφίστανται. «Θεωρώ ότι είμαστε ένα ενεργειακό πεδίο… και δεν με πειράζει». Ακόμη κι όταν η δημοσιογράφος προσπάθησε να του κάνει ένα κοπλιμέντο για το άψογο Tom Ford κοστούμι του, ο ίδιος είπε πως «Δεν ντύθηκα για να έρθω. Αυτό δεν είναι «εγώ». Δεν είναι ο κόσμος μας. Δεν έχουμε καμία σημασία»

«Ο μόνος τρόπος για να το αντιμετωπίσουμε όλο αυτό είναι να μην κάνουμε πίσω στα δάκρυα και στις λύπες της ζωή μας. Τα πράγματα που όλοι προσπαθούν να αποφύγουν, είτε με τα ναρκωτικά, είτε με το ποτό είτε με το sex ή ό,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς, όλα αυτά είναι για να σε κάνουν να μην σταματάς, να προχωράς και να μη σκέφτεσαι αυτή την άβυσσο. Μην επιτρέπεις στον εαυτό σου να νιώθει την απομόνωση και τον πόνο που μπορεί να έχεις αισθανθεί. Το έχω κάνει. Το ξεπέρασα. Και είμαι σίγουρος ότι και άλλα πράγματα θα συμβούν ξανά αλλά κατάλαβα ότι με το να αφήνω τον εαυτό μου να πέσει εντελώς μέσα σε όλο αυτό, με κάνω να μην το φοβάμαι. Ο θάνατος δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβάσαι».

Όλο αυτό μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνεται αστείο και κάπως χαριτωμένο, αν όμως σκεφτεί κανείς τα προβλήματα που αντιμετώπισε τον τελευταίο καιρό – το 2015 η πρώην σύντροφός του, Cathriona White, αυτοκτόνησε και ο ίδιος πρόκειται να δικαστεί το 2018 καθώς η οικογένειά της τον θεωρεί συνυπεύθυνο. Επομένως η ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν ψάχνει κάποιο ραντεβού ήταν, μάλλον, λίγο άκομψη.

Μετά λοιπόν το συγκεκριμένο συμβάν, ο γνωστός ηθοποιός που αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Toronto International Film Festival στο πλαίσιο του πρόμο του νέου του φιλμ Jim & Andy: The Great BeyondThe Story of Jim Carrey & Andy Kaufman Featuring a Very Special, Contractually Obligated Mention of Tony Clifton,  επιχείρησε να εξηγήσει μέσα από το περιοδικό W όλα αυτά που τον ακούσαμε να λέει στο red carpet, κάνοντάς τα όλα ακόμη πιο σύνθετα (που όμως είναι ορθά). 

«Είμαστε όλοι ένα σύνολο από ιδέες μπλεγμένες μαζί για να σχηματίζουμε μια φόρμα. Υπάρχει ένα πρόσωπο και ένα σώμα, αλλά το σώμα είναι απλά μέρος του υποσυνείδητου και λειτουργεί μόνο του, δεν είναι διαφορετικό από ένα φυτό ή μια καρέκλα ή το τηλέφωνό μας».

Και μπορεί κάποιος να θεωρήσει ότι όλα αυτά είναι αποτέλεσμα μιας δύσκολης φάσης που μπορεί να περνάει αλλά εκείνος υποστηρίζει πως «δεν πάσχω ούτε στο ελάχιστο από κατάθλιψη και δεν παίρνω φάρμακα, συμπληρώματα, τίποτα. Παίρνω μόνο ιχθυέλαιο μερικές φορές τη μέρα και τα υπόλοιπα είναι απλά η καλή διατροφή, η άσκηση και το ότι κατανοώ πως δεν υπάρχω».

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος σχολίασε πως ένα κοστούμι σαν το Tom Ford που επέλεξε είναι κάπως παράξενη επιλογή για κάποιον που θεωρεί τις fashion weeks εντελώς ανούσιες. Αλλά μαντέψτε, ο Jim Carrey το αντιμετώπισε σα να έπρεπε να ντύσει τον χαρακτήρα ενός video game. «Δεν χρειάζεται να πιστεύεις ότι αυτός ο χαρακτήρας υπάρχει – είναι απλά ένα άβαταρ σε ένα παιχνίδι! Σήμερα κέρδισα έξτρα βαθμούς και έτσι έντυσα τον χαρακτήρα μου με ένα cool σακάκι. Έχω και cool όπλα!».

Όπως καταλαβαίνετε όλο αυτό θα μπορούσε να το είχε συνεχίσει για ώρες αν, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό W, δεν τους είχε διακόψει ένας fan που θέλησε να πλησιάσει τον Carrey – ο «θαυμαστής» ήταν ο εξαίσιος ηθοποιός και φίλος του, Gary Oldman.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.