CELEBRITIES

Ο λόγος που ο πρίγκιπας George δεν επιτρέπεται να έχει καλύτερο φίλο στο σχολείο


Αφροδίτη Σακκά

13 Σεπτεμβρίου 2017

20170907-zaa-ap2-002-1.jpg

Διαβάστε εδώ: Η Kate Middleton είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί

Αλλά όσον αφορά το σχολείο, ο πρίγκιπας George δεν θα κάνει κανέναν καλύτερο φίλο εκεί. Μιλώντας στο Loose Women, η Jane Moore -που ζει κοντά στο δημοτικό σχολείο και έχει φίλους με παιδιά που πηγαίνουν επίσης εκεί- αποκάλυψε πως το Thomas' έχει μία πολιτική που αποθαρρύνει τα παιδιά από το να έχουν έναν και μόνο φίλο.

"Υπάρχουν παντού ταμπέλες που γράφουν 'να είσαι ευγενικός' -αυτή είναι η ηθική του σχολείου," είπε η Moore σε ένα πάνελ συζήτησης. "Δεν σε ενθαρρύνουν να έχεις καλύτερους φίλους."

Η ιδέα πίσω από αυτό είναι το ότι το σχολείο δεν θέλει κανένα από τα παιδιά να μείνουν παραμελημένα. Το Thomas' βεβαιώνει επίσης πως δεν θα υπάρξει καμία εξαίρεση ανάμεσα στους μαθητές εντός και εκτός του σχολείου, με μερικούς αρκετά μοναδικούς κανόνες όσον αφορά τις προσκλήσεις σε πάρτι γενεθλίων.

[gallery-717449]

"Υπάρχει μία πολιτική πως αν το παιδί σου κάνει πάρτι -εκτός κι αν είναι καλεσμένα όλα τα παιδιά- δεν δίνεις τις προσκλήσεις στην τάξη," μοιράστηκε η Moore με τους θεατές, σχολιάζοντας: "Πιστεύω πως είναι κάτι πολύ καλό αφού κανείς δε νιώθει παραμελειμένος."

Την περασμένη εβδομάδα, έγινε γνωστό, επίσης, το όνομα που θα χρησιμοποιεί ο πρίγκιπας George στο σχολείο. Ο 4χρονος θα είναι γνωστός ως George Cambridge στους φίλους του και την τάξη, παίρνοντας το επώνυμό του από του τίτλους των γονιών του, Δούκα και Δούκισσα του Cambridge.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τα καλύτερα pregnancy looks της Kate Middleton

[gallery-717444]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.