CELEBRITIES

O πρίγκιπας Albert μιλάει για το θάνατο της μητέρας του, Grace Kelly


Αφροδίτη Σακκά

14 Σεπτεμβρίου 2017

grace.jpg

Διαβάστε εδώ: H Charlotte Casiraghi μιλάει ανοιχτά για τον θάνατο του πατέρα της

"Είπε πως έπρεπε να πάμε στο νοσοκομείο επειδή η μαμά και η Stephanie είχαν ένα ατύχημα," δήλωσε. Η "μαμά" ήταν η πριγκίπισσα Grace του Μονακό και η "Stephanie" είναι η πριγκίπισσα Stephanie, αδερφή του πρίγκιπα Albert. Μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο στο τιμόνι, η Grace έχασε τον έλεγχο και τράκαρε το αμάξι όσο η κόρη της βρισκόταν επίσης μέσα. Ενώ η Stephanie συνήλθε εντελώς, η Grace έφυγε από τη ζωή την επόμενη ημέρα.

Σε μία συνέντευξη με τον Graham Bensinger, ο μονάρχης του Μονακό μίλησε ανοιχτά για τις τραγικές ημέρες που ακολούθησαν τον θάνατο της μητέρας του.

"Ήταν μία πολύ σοκαριστική στιγμή -δεν ξέρεις τι να σκεφτείς και φυσικά, πιστεύεις πως τα πράγματα θα βελτιωθούν και πως δεν είναι τόσο άσχημο ατύχημα όσο νόμιζες. Και έτσι αυτές οι λίγες ώρες ήταν πολύ έντονες και πολύ συναισθηματικές," είπε σχετικά με τη χρονική περίοδο που βρισκόταν στο νοσοκομείο. 

"Μέχρι και το απόγευμα φάνηκε πως το αποτέλεσμα δεν επρόκειτο να ήταν καλό."

Ο πρίγκιπας μοιράστηκε επίσης και την προσωπική του διαδικασία πένθους: "Πάντα παίρνει λίγο χρόνο -αναρρώνεις χάρη στα μέλη της οικογένειάς σου και τους φίλους σου και τους ανθρώπους που είναι κοντά σου και μπορούν να σου προσφέρουν φροντίδα."

Πάνω από 400 αξιωματούχοι παρευρέθηκαν στην κηδεία της πριγκίπισσας Grace, συμπεριλαμβανομένων της Nancy Reagan και πριγκίπισσας Diana. O πρίγκιπας Rainier ήταν εμφανώς συγκλονισμένος, "το πρόσωπό του πρησμένο με θρήνο, τα μάγουλά του βρεγμένα από δάκρυα." Ο Albert ανέφερε πως ο πατέρας του άλλαξε αμετάκλητα μετά το γεγονός: "Επηρεάστηκε βαθιά και δεν ήταν ο ίδιος άνθρωπος με αυτόν που ήταν πριν το ατύχημα."

Τα παιδιά της πριγκίπισσας Grace -Albert, Stephanie και πριγκίπισσα Caroline- κάνουν ότι μπορούν για να βεβαιώσουν πως η μητέρα τους δεν θα ξεχαστεί. Οι τρεις τους υποστηρίζουν τις φιλανθρωπικές της ενέργειες και κυρίως το Princess Grace Foundation, μία οργάνωση που υποστηρίζει ανερχόμενα καλλιτεχνικά ταλέντα.

 

Gallery: Δείτε μερικές από τις πιο iconic φωτογραφίες της πριγκίπισσας Grace του Μονακό

[gallery-149059]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.