CELEBRITIES

Το βίντεο με τη Gisele να ξεσπάει σε δάκρυα πριν τραγουδήσει το Imagine


MMEINTANI

16 Σεπτεμβρίου 2017

21688993-1512122598833860-6795456221613654016-n.jpg

Το διάσημο supermodel είναι γνωτό για τις κοινωνικές του ευαισθησίες και έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει χθες από το φεστιβάλ Rock In Rio στη Βραζιλία, όπου μαζί με μεγάλα ονόματα της μουσικής, όπως ο Bon Jovi, οι Guns N’ Roses και οι The Who, θέλησαν να θίξουν το θέμα της περιβαλλοντικής ευαισθησίας.

Η 37χρονη Gisele ντυμένη με μία ολόσωμη φόρμα σε λευκό φόρμα και πιο εντυπωσιακή από ποτέ,  βρέθηκε on stage προκειμένου να βγάλει έναν λόγο που στόχο είχε να εμπνεύσει τον κόσμο να προσπαθεί να ζει τη ζωή του στο μέγιστο βαθμό. Μιλώντας Πορτογαλικά, είπε μεταξύ άλλων: "Αν όλοι έχουμε φαντασία, τότε όλοι μπορούμε και να δημιουργήσουμε. Γι' αυτό φανταστείτε έναν κόσμο στον οποίο θα θέλατε να ζείτε. Φανταστείτε ότι είμαστε ήδη σε αυτόν τον κόσμο. Φανταστείτε".

 

 

A post shared by Tom Brady (@tombrady) on


Μάλιστα καθώς ολοκλήρωνε την ομιλία της δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και ξέσπασε σε δάκρυα,, τραγουδώντας στη συνέχεια το εμβληματικό "Imagine"του John Lennon, μαζί με τη Βραζιλιάνα  τραγουδίστρια  Ivete Sangalo.

Ο σύζυγος της Gisele και πατέρας των δύο παιδιών τους, Tom Brady, ήταν φυσικά εκεί και φρόντισε να καταγράψει το συγκεκριμένο σκηνικό, ανεβάζοντας τα πιο ωραία στιγμιότυπα στο Instagram, σχολιάζοντας κάτω από το βίντεο @gisele τόσο επρήφανος για εσένα! Σε αγαπώ! Te amo #RockInRio #BelieveEarth".

Δείτε ακόμα: Το σπίτι της Gisele μοιάζει με μια μικρή πόλη

[gallery-717257]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.