CELEBRITIES

Η Sinead O’ Connor αποκαλύπτει σε συνέντευξή της τα βασανιστήρια που υπέστη από τη μητέρα της


17 Σεπτεμβρίου 2017

111171501.jpg

Αυτή τη φορά όμως μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό εξαιτίας της συνέντευξης που παραχώρησε στην τηλεοπτική εκπομπή του Dr. Phil. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια είπε στη συνέντευξή της πως η μητέρας της την χτυπούσε καθημερινά. «Δεν με ήθελε γιατί ήμουν κορίτσι, ήθελε αγόρια. Μου έκοβε τα μαλλιά με έβαζε να βγάζω τα ρούχα μου και με χτυπούσε στα γεννητικά μου όργανα. Ήθελε να καταστρέψει το αναπαραγωγικό μου σύστημα.» Δήλωσε η Sinead O' Connor και άφησε το κοινό που την άκουγε άφωνο. Και συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι η μητέρα της είχε ένα θάλαμο βασανιστηρίων όπου απολάμβανε να την κακοποιεί. «Το απολάμβανε και χαμογελούσε κάθε φορά που σου προκαλούσε πόνο. Ήταν δαιμονισμένη. Δεν ήταν καλά στα μυαλά της. Δεν ήταν καθόλου καλά» τονίζει η τραγουδίστρια. Και συνεχίζει λέγοντας «Με έβαζε κάθε μέρα να λέω ότι είμαι ένα τίποτα και αν δεν το έλεγα με έδερνε. Μέχρι που έφυγα μακριά από το σπίτι στα 13 μου».

Μάλιστα όταν ο παρουσιαστής και ψυχοθεραπευτής τη ρωτά τι αγαπά στη μητέρα της, η οποία έχει πεθάνει εδώ και χρόνια σε τροχαίο, εκείνη σοκάρει απατώντας «Τι αγαπώ σε εκείνη; Ότι πέθανε». Σύμφωνε με τον Phil η συνέντευξη έγινε μετά από δική της πρωτοβουλία όταν βρισκόταν στην κλινική. Η Sinead θέλει να παλέψει και ελπίζει να σώσει κάποιες ζωές. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.