CELEBRITIES

Τελικά έπρεπε να φιλήσει τον Αlexander Skarsgård η Nicole Kidman στο στόμα;


MMEINTANI

19 Σεπτεμβρίου 2017

21690417-1397826106992170-5891759961112838144-n.jpg

Το φιλί της Nicole Kidman προς τον συμπρωταγωνιστή της Alexander Skarsgård, όταν εκείνος άκουσε το όνομά του για το βραβείο «Outstanding supporting actor in a limited series or movie» προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο κοινό ενώ ακόμη και σήμερα συζητιέται το αν ήταν μια σωστή κίνηση ή όχι – να αναφέρουμε ότι δίπλα ακριβώς βρισκόταν και ο σύζυγος της γνωστής ηθοποιού και τραγουδιστής της country, Keith Urban.

 

 

Τους δύο ηθοποιούς τους έχουμε παρακολουθήσει σε μερικές από τις πιο έντονες και ωμές σκηνές στο Big Little Lies, επομένως ένα πεταχτό φιλί στο στόμα για τα «συγχαρητήρια» μοιάζει «no big deal», όπως θα λέγαμε στην Αμερική. Είναι έτσι όμως;

Διαβάστε ακόμα
O λόγος της Nicole Kidman ήταν το πιο σημαντικό γεγονός των Emmys

Το σίγουρο είναι πως γεννά πολλά ερωτήματα: Είναι φυσιολογικό να φιλάς έναν άντρα στο στόμα, ούσα παντρεμένη και με τον σύζυγό σου μπροστά; Ήταν μία κίνηση υπερβολής από την ίδια που ο ηθοποιός απλά δεν μπόρεσε να αποφύγει από ευγένεια; Θα έπρεπε ο Keith Urban να έχει παρεξηγηθεί; (είδατε τι προβληματισμοί μπορεί να δημιουργηθούν παρακολουθώντας μια τέτοια διοργάνωση #sarcasm).

Η απάντηση είναι αυτό που λέμε «και ναι και όχι». Ήταν μεν εντάξει επειδή οι δυο τους μας έχουν χαρίσει πολύ πιο καυτά (τηλεοπτικά) φιλιά και μάλιστα προς παγκόσμια θέαση, οπότε θα μπορούσε να πει κανείς ότι αυτό δεν ήταν παρά μια τρυφερή εκδήλωση θαυμασμού και άνεσης μεταξύ τους. Από την άλλη, το γεγονός ότι ο Keith Urban βρισκόταν λίγο πιο δίπλα είναι αυτό που μάλλον ενόχλησε τον περισσότερο κόσμο αφού το θεώρησε ως ασέβεια προς το πρόσωπό του.

 

 

Σίγουρα δεν υπάρχει κάποιο «πρωτόκολλο» που απαγορεύει μία τέτοια έκφραση θαυμασμού (ειδικά στην Αμερική, στην Ελλάδα ίσως και να μην φαινόταν τόσο νορμάλ). Και σίγουρα, δεν πρόκειται περί ηθικών κλισέ του τύπου «πώς τολμά μπροστά στον άντρα της». 

Το μόνο πρόβλημα, για τα δικά μου δεδομένα τουλάχιστον, είναι πως μια τόσο απλή κίνηση άνευ σημασίας πέφτει τελικά στην παγίδα του να γίνεται viral με το άλλοθι ότι δε σήμαινε τίποτα, ταυτόχρονα όμως μοιάζει σαν αυτός ακριβώς να ήταν ο σκοπός. Διαφορετικά, ένα φιλί στο μάγουλο αρκούσε. Αλλά είπαμε, αυτή είναι η δική μου προσωπική άποψη. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.